Ubuntu 10.4 Kurdum Yapmam Gerekenler Neler
-
arkadaslar gece gece ugrasayım dedim. ubuntu kurdum , internet ayarlarını yaptım güncellemeleri yüklüyorum..
yapmam gereken herhangi birşey warmı ? yüklemem gereken özellik varmı yada update de hallediliyormu onlar?
gelişmeleri nereden takip edeyim.. kullanan arkadaslar ne gibi özelliklerinden faydalanıyorlar? -
çok extreme işlerle uğraşmayan bi kullanıcı olarak denemek istedim ama daha wireless cihazımı tanımadı.
birde mint denicem bakalım. sende çalışmış kurcalayıp öğreneceksin :)
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
çok extreme işlerle uğraşmayan bi kullanıcı olarak denemek istedim ama daha wireless cihazımı tanımadı.
birde mint denicem bakalım. sende çalışmış kurcalayıp öğreneceksin :)
-----------------------------hocam minti deneyince görüşlerini belirten bir konu açabilir misin kısa süreli de olsa arada ubuntu kurdum ama en çok minti merak ediyorum birinci ağızdan düşünce almak daha iyi olur
-
http://medibuntu.org/
Medibuntu depolarını ekle. Gerekli bilgileri forum.ubuntu-tr den bulabilin.
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar gece gece ugrasayım dedim. ubuntu kurdum , internet ayarlarını yaptım güncellemeleri yüklüyorum..
yapmam gereken herhangi birşey warmı ? yüklemem gereken özellik varmı yada update de hallediliyormu onlar?
gelişmeleri nereden takip edeyim.. kullanan arkadaslar ne gibi özelliklerinden faydalanıyorlar?
-----------------------------hocam aslında güncellemelerini yapmana bile gerek yok ubuntu özellikle bu son sürümlerinde çok esnekleşti
yani normal bir kullanıcı 10.04 cd si ile yükleme yaptığında extra hiçbirşey yapmasına gerek kalmıyor
ama tabiki güncellemesi ve yeni programlar ilave etmesi de ekendi yararına
wireless ini tanımamasına gelince inan çok basit bir yolu vardır ubuntu-tr forumda arama yaparsan hemen karşına çıkar zaten
google amcada bu çözümlerden birisi olur
-
http://blog.thesilentnumber.me/2010/04/ubuntu-1004-post-install-guide-what-to.html
-
linux bolumunde linux mint 9 cikti indirin diye bir baslik acmistim orda linux mint incelemesi yapmistim. birde linux mint ve ubuntu icin tema hazirlamistim onu da farkli bir baslik altinda yine linux bolumunde paylasmistim ordan inceleme yapabilirsiniz, linux mint ubuntuya gore daha kararli ve hizlidir.
-
kafana göre takil :)
hersey icinde mevcut zaten hacim..
bende kurdum, oyle takiliyorum istee :)