Ubuntu 7.04

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar hepinizin kullanmasını kesinlikle tavsiye derim hem server edition hemde normal desktop var sitesinde bulamayan arkadaşlara buyrun adresi

http://www.ubuntu.com/getubuntu/download

kuurlumu kolay ve rahat direkt cd dende çalıştırıp kurcalayabilirsiniz ordan win.exe alanındanda windowsla ilgili herşeyi kurabilir ve açlıştırabilirsiniz...  güvenlik açısından son derece sağlam bir yapıda olmasıda kullanmanız açısından ayrı bir artı ve sanırım en önemli artısı.

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı, ubuntu 7.4 deil 7.04 :D, neden düzeltiyom çünkü bundan sonra çıkacak olan sürüm 7.10 olcak, müridlerin aklında karışıklık yaratmasın die. win.exe ile neyi belirtmeye çalıştığını da anlamadım (wine mı? :S). Neyse ben de kullanıyom, deli bişii, temmuz ayında en iyi dağıtım ödülünü aldı ve yeni sürümü olan 7.10 Gusty Gibbon ile de mükemmelliyeti yakalayacaklar, 7.04'te hala ufak tekef eksikler(bug) mevcut fakat kullanımı hiçbir şekilde etkilemiyor tabe...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek

s/Gusty/Gutsy/ 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeXiGneRX
    DeXiGneRX's avatar
    Erkek

bence fedora kur :)

en son sürümünü yunanistandan hızlıca çekersin. bu arada son sürüm core 7 dir :) 

Halid.Org | Farklı Olmak İstedik(!) ...
Toplam Hit: 2052 Toplam Mesaj: 4