Ubuntu 7.04 Kurulum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek

arkadaşlar ununtuyu sitesinden .iso formatında indirdim bunu cd ye  aktardım  bilgisayarı yeniden başlattığımda ubuntunun  kurulum ekranıı geliyo  ubuntuyu başlat diyorum ama   ERROR READİNG REBOOT DİSK  YENİDEN BAŞLAT  DİYO

oradaki bütün işlemlerde öyle diyo hata nerde olabilir acaba ?

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    isoyu bir daha yak sanırım bazı dosyalar cdye çıkmamış aradabir olur

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    önce cd den boot ettinmi ?

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    İndirdiğin iso dosyasının md5 sum bilgisini kontrol ettin mi? Eğer sitede yazdığın ile eşleşmiyorsa yanlış indirdin demektir. Yeniden indirmen gerekiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cd bozuk veya bozuk indirilmiş veya yazımda hata olmuş, kısacası cd bozuk ((:

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek

arkadaşlar yeni bi cd oluşturdum boot u çalıştırdım  ama kurarken şu hatayı weriyor bunu nasıl düseltebilirim thnx

http://img221.imageshack.us/img221/8081/screenshot2cp1.png 

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
Toplam Hit: 2040 Toplam Mesaj: 6