Ubuntu 9.10 Giriş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    Sayın müridler microsoftan sıkılp güvenli kolay ubuntu yükledim ama sanırsam kolay degilmiş .D sizlere bi kaç sorum olucak : 1: Herhangi  bi drıver gereklimi ekran kartı mesela benim HD5890 model kartım var. 2:Msn tarzı programlar vardır baktım buldum indirdim kuramadım. 3: Programlar kodlarlamı yükleniyor Beni bi aydınlatırsanız sevinirim...

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

brother, driverlari kendi buluyor zaten, guncelleme oldumuda belirtir sag ustte. programlari ubuntu software center'dan basitce kurabilirsin. programlari arayuzleriylede yukleyebilirsin kodlarlada.

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

hocam çoğu program depodam synaptic packet manger yani paket program yöneticisinden yükleniyor... adını yazıp aratman yeterli .. bazı win prolarını wine arabirimi aracılığıyla yükleyebilirsin.. linuxcu arkadaşlar yardımcı olurlar inş   .. kolay gele

Hayırlısı...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

arkadaşlar bide facebook girmiyo opera yükledim girdi sonra bidaha girmedi  firefox hiç girmrdi zaten bide ekran çözünürlü 1024 ama normelde ben 1920  kullanıyorum çözünürlük  ayarlarınıda buldum ama max bu ne yapmalıyım

ZalımMadam.10.07.24
Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 4