Ubuntu 9.10 Giriş
-
Sayın müridler microsoftan sıkılp güvenli kolay ubuntu yükledim ama sanırsam kolay degilmiş .D sizlere bi kaç sorum olucak : 1: Herhangi bi drıver gereklimi ekran kartı mesela benim HD5890 model kartım var. 2:Msn tarzı programlar vardır baktım buldum indirdim kuramadım. 3: Programlar kodlarlamı yükleniyor Beni bi aydınlatırsanız sevinirim...
-
brother, driverlari kendi buluyor zaten, guncelleme oldumuda belirtir sag ustte. programlari ubuntu software center'dan basitce kurabilirsin. programlari arayuzleriylede yukleyebilirsin kodlarlada.
-
hocam çoğu program depodam synaptic packet manger yani paket program yöneticisinden yükleniyor... adını yazıp aratman yeterli .. bazı win prolarını wine arabirimi aracılığıyla yükleyebilirsin.. linuxcu arkadaşlar yardımcı olurlar inş .. kolay gele
-
arkadaşlar bide facebook girmiyo opera yükledim girdi sonra bidaha girmedi firefox hiç girmrdi zaten bide ekran çözünürlü 1024 ama normelde ben 1920 kullanıyorum çözünürlük ayarlarınıda buldum ama max bu ne yapmalıyım
Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 4