Ubuntu Açılmıyor Makina Yeniden Başlıyor
-
netbooka ubuntu(10.04) kurma girişimlerinde bulunmuştum. başarılı da oldu. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum fakat bugün makinayı kapattım, açtım ve grub ekranından ubuntuya girmek istedim anca makina sürekli yeniden başlıyor. mümkün değil açılmıyor. bir çözüm lütfen yahu. forumda baktım benzer bir sorun var ama netbook olduğu için şu an cdden açmam mümkün değil. harici romsuz olmaz mı bu iş?
-
pc acilirken ctrl alt f2 yap veya f3 veya f7'ye kadar herhangi birine bas ve kara ekran gelince fsck yaz bekle tamamlasin, reboot yaz sonrada ubuntudan mesajima cevap ver
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
pc acilirken ctrl alt f2 yap veya f3 veya f7'ye kadar herhangi birine bas ve kara ekran gelince fsck yaz bekle tamamlasin, reboot yaz sonrada ubuntudan mesajima cevap ver
-----------------------------olmuyor :/ packardbell ekranı geliyo sonra da grub o arada hepsini denedim olmuyo
-
usb varmi ? eger varsa ubuntu cd indir ve unetbootin'le usb'ye yukle. usb'den baslat ve grub'u duzelt
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
usb varmi ? eger varsa ubuntu cd indir ve unetbootin'le usb'ye yukle. usb'den baslat ve grub'u duzelt
-----------------------------usbmi bulup yükleyip deneyip gelicem.
o arada alternatif çözümleri olanlar varsa lütfen yardımcı olsun çok önemli dosyalar var yeni yeni başlamıştım ubuntuya konsoldan çok anlamam derdime çare :(
-
olmadı :( wubi ile kurmuştum, wubiyi açtım kaldırılsın mı tarzı bi şey evet dedim.. grub gelmiyo artık. dosyalara erişebilmemin bi yolu yok mu? :(
-
edit
burakbet tarafından 24/Eyl/12 01:25 tarihinde düzenlenmiştir