Ubuntu Çözünürlük
-
çözünürlüğü 1280x1024 ayarlamak istiyorum ama 640*480 den başka çözünürlük ayarı yoktur bunda denemediğim şey kalmadı nasıl çözünürlüğü düşürebilirim bi fikri olan varmı?
Ekran ayarlarındanda baktım Nvidia panelindende baktım olmadı. -
hocam ekran kartı sorunu ekran kartını donanım sürücülerinden tanıt ha ekran kartın sis 671 felansa alttaki konu netteki tek gerçek çözüm
-
ekran kartı driverını yüklememişsindir ya da eski versiyonu falan vardır
sistem -> yönetim -> donanım sürücüleri
buradan bi bak ve güncel sürücüyü yükle sonra yeniden başlat
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ekran kartı sorunu ekran kartını donanım sürücülerinden tanıt ha ekran kartın sis 671 felansa alttaki konu netteki tek gerçek çözüm
-----------------------------Ekran kartı sürücüsünü güncelledim yine olmadı.
Üstteki linke baktım indirilecek dosyanın linki kırık
-
KarakartaL bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------Ekran kartı sürücüsünü güncelledim yine olmadı.
Üstteki linke baktım indirilecek dosyanın linki kırık
-----------------------------hocam yeniden uplarım o sorun değil ama ekran kartın sis marka mı bu sis ekran kartının çözümü çünkü onun sürücüsü linuxta yok sen bi herşeyi doru yaptığından eminol donanım sürücülerinden ekran kartını yükledin ondan sonra reset atıp çözününürlüğü değiştirmeyi denedinmi kısaca aleti yeniden başlattınmı yükledikten sonra ha ekran kartın sisse dediğimgibi linuxta yok zaten yükliyemen bi eminol sisse ben hemen uplarım dosyayı
-
GeForce 6150SE nForce 430 (dahili)
-
KarakartaL bunu yazdı:
GeForce 6150SE nForce 430 (dahili)
-----------------------------hocam o ekran kartının benim verdiğim çözümle alakası yok konuyu8 ubuntu forumdada açtınmı
-
hocam çözümü burda arıyacan
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/board,82.0.html