Ubuntu Haricinde Windowsa Benzer Başka Bir Linux
-
hocalarım ubuntu kullanıyorm ve bi kaç sorun yasıyorum donanımsal tanımadıgı için bildiginiz windowsa benziyen kullanımı kolay olan linux dagıtımı olarak ne tavsiye edersiniz?
-
Ben öneri veremiyecem ama donanımlarını yazarsan, cevap verecek arkadaşlar için daha ii olur
-
Gnome masaüstü zımbırtısı olan hepsi benziyor zaten. Pardus KDE'dir ve birazcık ters geliyor bana. Gnome'cuyum ben mesela.
-
birebir windowsa benzesin diyorsan pclinux os diye bişey var ama önermiyorum salak bişey o, birebir windows gibi olacaksa windows kur zaten.
pardus kullanabilirsin.
-
hocalarım benim istedigim tavsiyede yinede yorumlarınız için teşekkur ederim pardus denedim hosuma gitmedi boyle daha evrensel kullanılan bişi genelde en çok kullanılan güncellemeleri devamlı olan bi dagıtım
-
Debian ya da fedora. Ama yenisin benim gibi anlaşılan o nedenle şimdilik alışana kadar ubuntu takıl sonra keşfedersin kendi zevkini zaten. Birden atlarsan yine windowsa dönersin.
-
linux mint kullanıyorum tavsiye ederim. Herhangi bir Donanımı tanımaz ise Linux mint yada ubuntu forumdan yardım alarak başka şekilde tanıtırsin
Toplam Hit: 1464 Toplam Mesaj: 7