Ubuntu Kullananlardan Yardim
-
selam arkadaslar.. ben dizüstüme ubuntu kurmak istiyorum, internette videolarini izledikten sonra hakkatten cok siradisi oldugunu gördüm. daha önce linux i sadece live cd olarak wifiway olarak kullandim ama bunda boyle bir durum yok sanirim..
asil mesele yükleyip kullanan arkadaslar tavsiye eder misiniz? forumda inceledigime göre cok sorun cikaran bir isletim sistemi.. su anda laptopta 32 bit windows vista yüklü..
-
windowstan daha az sorunlu olduğu kesin =)
8.04 ile hiçbir sorun yaşamazsın kurmanı şiddetle öneririm ama pardus gibi türk malı varken gidip ubuntu kurmana gönlüm razı değil =)
pardus kur yani :|
-
ben pardusta ubuntuda kullandım pardus yüklemeni tavsiye ederim
-
pardus icin sistem gereksinimleri var mi? ubuntudan tek farki türkce olmasi mi yoksa komple mi degisik?
-
o videolara bakarak kurcaksan 2 günde sıkılırsın
-
valla emrow da Ubuntu 8.04 LTS vardı memnundu galiba :D
-
birader kullanan öneriyor, videolara baktim görsellikte var kullanista.. bendeki oyle saga sola imrenme degil, linux tabanli anarsist farkli bi isletim sistemine gecmek.. gecemesemde birseyler ögrenmek yada denemek ok.. bunun sıkılmayla bir ilgisi yok..
-
hmm link verebilirmisin birader, sitede ki 7.04 sanirim gene pardusa da kasabilirim.. ama Ubuntu 8.04 LTS ü de incelerim
edit: pardon simdi gördüm sitede 7.04 ve 8.04 varmis..
-
10dan fazla linux dagıtımı kurdum en iyisi ubuntu broadcom43xx wireless dışında hiç bir donanımda sorun cıkartmadı zaten wine 1.0 cıktı hacı hiç düşünme ubuntu kur pardus şimdi kurma ayın 28 inde mi ne 2008 cıkıcak onu bekle birde onu denersin ayrıca ubuntunun sitesinden bedava cd iste ben istedim 4 hafta ıcınde yolladılar :)