folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ubuntu Kuracağım Ama Ön Bilgi Lazım

Ubuntu Kuracağım Ama Ön Bilgi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar laptopa ubuntu kurmak istiyorum lakin çekindiğim bazı konular var kullanmış olduğum laptop linkdeki cihazdır

http://www.umdumbuldum.com/HP-DV6-6010ET-i5-2410M-23-6GB-750GB-156-W7PRE,PR-4505.html

ubuntu kurduğum zaman her hangi bir driver sorunu yaşarmıyım ? birde aşağıdaki linklerden hangisini indirmem gerekiyor

Desktop 64 bit: ftp://ftp.linux.org.tr/ubuntu-releases/11.04/ubuntu-11.04-desktop-amd64.iso

Alternate 64 bit:  ftp://ftp.linux.org.tr/ubuntu-releases/11.04/ubuntu-11.04-alternate-amd64.iso

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    İndirdiğin iso dosyasını rar ile aç dışarı çıkart içinde wubi.exe vardır önce onunla kur bi dene hoşuna gitmesse program ekle kaldırdan kaldırırverirsin , hoşuna giderse boot ettir sağlam şekilde yükle.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

hmm sağol bak bunu bilmiyordum indirmeye başladım bakalım sonucunu yazarım buraya.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Normalde yaşamazsın.Ati de problem çıkan arkaaşlar gördüm fakat hiç bir problemin çözümsüz kaldığını görmedim linuxta.

Desktop indireceksin.

---

http://www.tahribat.com/Search.asp

buraya gir, ubuntu yaz, 11 sayfa bilgi var.

Yetmedi mi ?  Linux ve Diğer İşletim Sistemleri 52 sayfa bilgi mevcut.

Buda mı yetmedi ? ubuntu-tr ye gir orda var.İngilizce biliyorsan ubuntu nun kendi forumunda var.

--

Yapma hocam, linux yüklediğinde 7/24 uğraşman lazım . googledan ordan burdan araman lazım.Daha nasıl yükleyeceğim diye konu açarsan ayvayı yedin.Bir sürü bilgi mevcut.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

kurma hocam benim hiç hoşuma gitmedi :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

yolun başındayken hiç bulaşma derim, problemler bitmez uğraşır durursun,

şimdi bu postuma istinaden linuxcular saldıracak, ben diyecemi dedim kaçıyorum hadi kolay gelsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Windows-Dan-Linux-E-Gecis-141202/

burda da bi çok soruna cevap alabilirsin. aklına takılan farklı sorunlar varsa. yardımcı olmuşlardı arkadaşlar sağolsunlar.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 7