Ubuntu‘Da Fireworks Ps Dw Nasıl Çalıştırabilirim.?
-
Selamun Aleykum.
murdicanlar ubuntuya geçmş bulunuyorum Aşığıyım o ayrı meselede. windowstan nefret ediyorum ubuntuyu dün yükledim. özellikle firewıorks photoshop dreamweaver kullanmalıyım wine adlı programı yükledim lakin işe yaramadı alternatifleri varmıdır yad neyapmalıyım. nette adam akıllı döküman yok olan dökümanlarda ya yabancı yada çok eski. -
"Wine" denen yazılım ile windows programlarını linux sistemlerde çalıştırabilirsin ama Windowsta aldığın performansı alamazsın. Söylemesi benden.
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------"Wine" denen yazılım ile windows programlarını linux sistemlerde çalıştırabilirsin ama Windowsta aldığın performansı alamazsın. Söylemesi benden.
-----------------------------helebi çalıştıyımda performansı almıyım. çalışmıyor program
-
Şimdi CS3 çalışabilirken CS5.5 çalışmayabilir. Yani illa her program çalışcak diye bir kaide yok ama CS3 çalışıyor, ben test etmiştim. CS4 ve CS5'i bilmiyorum denemedim.
-
ubuntuda wine ile dreamweaver 8 ve photoshop cs 2 yi sorunsuz çalıştırmıştım zamanında ama yeni sürümlerde sorun yaparmı bilmiyorum
-
hocam fireworks cs5 yükleyici çalışıyor tam başlayacak ana pencere açılacak kayboluyor tekrar

-
eyy koca tahribatttt eyyy hiçmi murid yok be
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------hocam fireworks cs5 yükleyici çalışıyor tam başlayacak ana pencere açılacak kayboluyor tekrar

-----------------------------var var :D
Anladığım kadar ıle setup ekranında sorun yaşıyorsun :) windows installer 3.1 indirip kurmayı falan dene :) yada farklı bir setup paketinin dene. ya da sorun şu olabilir yükleyici unzip ediyor içinden çıkan asıl setup exe'yi açıcak ama linuxda olduğun için otomatik açamıyor elle yapıcan içinden çıkan exe yi bul wine ile başlat. umarım fikir verebilmişimdir :) büyük ihtimal 3. dediğimdir :)
edit: eski konu olduğunu görmedim pardon silebilirsiniz mesajımı yazdıkdan sonra tarihi farkettim
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:49'da hworm tarafından düzenlendi.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:51'da hworm tarafından düzenlendi. -
hocam wineyi yüklerken windows paketleri olacaktı
kafam yerinde değil şu an nt paketi vardı..
ubuntu foruma sorsana istersen pmden şifre vs vereyim konu aç.
-
Hocam şuanda playonlinux adlı bir uygulama ortaya çıktı. Playonlinux u kurduktan sonra yazılım kurulumunda gerekli şeyleri seçip kurabilirsiniz.