Ubuntu"Da Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

An error occured
    The following details are provided

E: dpkg was interrupted, you must manually run 'dpkg --configure -a' to correct the problem.
    E: _cache->open() failed, please report
    .

Ubuntu 8.04 kurdum ve daha sonraki gunlerde "limewire"in linux versiyonunu yuklemek istedim.Ama yukleme sirasinda yukaridaki mesaji aldim.Ubuntu "sik sorulan sorular,sorunlar" bolumunde arastirdim, benim gibi ayni sorunu yasayanlar var ama konu hala acik ve cozum bulunamamis ve ayrica linux bilgim sifir.Aramizda sorunun cozumune dair bilgisi olan murid kardesimiz varmi?

Another day another death another sorrow another breath...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

sandman yetişir şimdi =)

paketlerden mi kurdun :| 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Fedora ve Suseye kurdum ama ubuntuya acıkca kurmadım dedigi komutu çalıştırıp bir daha denedin mi?Birde limewire'ın tar.gz olan versiyonu var onu indirip kaynaktan derlersen daha stabil olabilir

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

abi Ubuntu'nun formunda gezmedigim sayfa kalmadi, cogu kisinin sorunu ayni, linux uzerinde calisabilen ucuncu parti yazilimlarini yuklediklerinde bu uyari mesajiyla karsilasiyorlar

ve hic bir sekilde "terminal' de yada diger yazilim kurulumu yapan araclarla bu sorunu cozemiyorsun.Mesajin dedigi gibi "a" yi yeniden duzenlemek icin "dpkg" ye giriyorsun ama "e" ye ulasamiyorsun.Bir kullanicinin Ubuntu forumda dedigi gibi yeniden 7.10'u yukleyecegim.O en azindan daha sabit.Yine de yorumlariniz icin sagolun.

Another day another death another sorrow another breath...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

@sandman

abi sana bir ubuntu cd si atacam kargo ile hele su yenı cd cıksın ubuntunun ondan sonra atarız sana :D senle beraber sorunlarımızı çözeriz..

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Bugunde bana gelmiş Ubuntu 8,04 lts desktop edition :) live cd :) bedava iştemiştim ümidim yoktu ama gelmiş :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    ubuntu demişkene, yani şu sıra sıradanlığın dışında linuxa bulaşmaya mecburiyeti, kubuntu ubuntu zubuntu ların tamamı tamam canım paket çok istedini çat buluyosun + hızda güzel ok taban debian seviyorum fakat, 64bit donanımı ob hd realtek intel bazı ses kartları ve usbler çıldırmamak eldediil, nvidia uyumlu demişsin audioyu otomatik çeker demişsin inanıp kurmuşum eeh canım ozmn mpc67 niye sessiz, azıma sıçıldı alsayla uğraşmaktan hadi onu sktir et aldık basit ses kartı, ohalan one bide usb çıktı başımıza nie çokluymuş hade bide ona usb için pci kart ekleyince bilgisayar yaratığa döndü, onu gir konsola bunu gir illallah yokmu tıklalanı dedirtiyo, işkenceyi çekip ayarlayınca gayet güzel paket bol ebesinin şeyi kadar biboka yaramaz program yazılmış .net bile çalışabilirsin çakıldığın yerdede konversation aç bitane nick register et kubuntu ubuntu zubuntu kanallarında flood yap :D cevap geliyo, ama bencebence programlamayla işin yoksa yada tek platform kullanıyosun kurcan vista64 üstüne virtual box içine xp :) ne uğraşıcan ya linux ömrünü yer bitirir allahına gurban windowsun.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
Toplam Hit: 1800 Toplam Mesaj: 7