Ubuntu'da Torrent Sorunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar. Ubuntu 10.04'te torrent indireceğim zaman disk write error - flush fails,write fails, operation not supported hatası alıyorum dolayısıyla

torrent inmiyor.Vuze,Transmission ile denedim Wine ile uTorrent kurdum dosya dizinini değiştirdim sonuç yine aynı.Çözüm yolu var mıdır?

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

belki torrent hatalı başka bi torrent dene

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

hocam ubuntuda bu kıllığı bazen yapıyo sebebide torrent sitelerinin program seçmesi.kullandığın siteden hangi torrent şeysini kullanabileceğini öğrenebilirsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

azereus dene bide hocam

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

ktorrent dene.ben hiç sorun yaşamadım bununla ve utorrente çok benziyo

Saçma
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

indirilen dosyaların home dizini içine kaydedilmeye çalıştığından emin ol root tarzı erişim hakkının olmadığı yerlere dalmaya çalışıyorsun heralde

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Azureus`mi kullanıyorsun?

hard diskde fat32 varmı? windows kurulumu?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

denemediğim torrent programı kalmadı indireceğim filmin 2-3  ayrı torrntiyle denedim olmadı pc'de windows yüklüydü fat32 yoktu home dizininin içine dışına yanına sağına soluna koydum yine olmadı bunları 1 ay önce denedim sonra celallendim ubuntu'yu kaldırdım eylül - ekim gibi çıkacak olan sürümü indiricem oda olmazsa ubuntu benim için hayal olur hoşumada gitmişti cafcaflı janjanlı olmadı olamadı...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 2124 Toplam Mesaj: 8