folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ubuntuda Xorg.Conf U Açınca Boş Çıkıyor

Ubuntuda Xorg.Conf U Açınca Boş Çıkıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar laptopun mausunun kaydırması yokolmuştu onu düzeltmek için budosyayı açtım ama boş çıktı hiç bişi yazmıyor bide internette gezinirken backspace tuşuna basınca önceki sayfaya gitmiyor bu sorunu nasıl çözücem

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ekran kaydırma çalışmıyor derken ne demek istediğini tam anlayamadım. Fare tekerleği işlemiyor mu? Farklı masaüstleri arasında geçiş yapmak mı istiyorsun? Biraz daha açarsan hocam...

Tuş sorunu için de google a baktım, firefox gnome ile daha uyumlu olabilmek için böyle bir uygulamaya başvurmuş. normalde gnome de sayfada geriye gitmek için alt + sol tuş u kullanıyoruz. ama alışkanlığını sürdürmek istiyorsan

firefox u aç hocam

about:config yaz. gelen ekranı onayla.

browser.backspace_action diye arat

karşına gelen kaydı "0" değeri yap. Sanırım çalışmaya başlayacaktır.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:
    -----------------------------

Ekran kaydırma çalışmıyor derken ne demek istediğini tam anlayamadım. Fare tekerleği işlemiyor mu? Farklı masaüstleri arasında geçiş yapmak mı istiyorsun? Biraz daha açarsan hocam...

Tuş sorunu için de google a baktım, firefox gnome ile daha uyumlu olabilmek için böyle bir uygulamaya başvurmuş. normalde gnome de sayfada geriye gitmek için alt + sol tuş u kullanıyoruz. ama alışkanlığını sürdürmek istiyorsan

firefox u aç hocam

about:config yaz. gelen ekranı onayla.

browser.backspace_action diye arat

karşına gelen kaydı "0" değeri yap. Sanırım çalışmaya başlayacaktır.

evet hocam fare tekerliği ama ben dizüstünün faresini kullanıyorum yani tekerlek yokrta yanda sürtmevar onu diyorum olmuyor o buarada dediğini yapınca backspace çalıştı teşekkür ederim bide hocam sana mesaj atmıştım 3sorunumvardiye bu konuda ilk soruna değinmemişim bide cdde erişim sorunum var

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Sudo yetkisi ile açtınmı diye sorim up

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:
    Sudo yetkisi ile açtınmı diye sorim up

evet

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Usta cd tak kurmadan çalıstır o doşyayı d kopyle tmm.sonra ubuntunu aç boş olanla deiş.bunlarıyapmak için sudo nautilus (tam bilmiyom) ile tarayıcı olarak root olursun.not:işe yararmı denemedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam büyük ihtimal o dosyayı açamıyosun (yanlış dizinde falan olabilirsin) boş dosya oluşturuyor..

sudo nautilus yaz

orda açılan pencereden dosyanın bulunduğu path'e git bi bak bakalım dosya var mı orada..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Hoca buldun mu ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neyseya böyle olmuycak ben en iyisi sorunlarım için yeni konu açyım boşverin odosyayı dosyayı zaten mausu ayarlamak için açmak isiyordum

Toplam Hit: 1359 Toplam Mesaj: 10