Ubuntuyu Sildikten Sonra

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacılar şöyle bişi oldu şimdi win 7 C'de kuruluydu D'nin de bi kısmını ayırıp ubuntu kurdum sonra sıkıldım sileyim dedim win7 açıkken disk yönet kısmından ubuntu kısmını sildim sonra o silinen kısmı tekrar D ile birleştirdim. Acelem olduğu için de bootrec fix felan yapmadım laptopu hazırda beklet modunda kapattım sonra bi açtımki 

Error : no such partition

grup rescue> 

yazıyo ne biosa giriyo ne de başka bişeyler boot oluyor direk açılıyo

ne yapayım ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

windows cd/dvd si ile aç onar de düzelir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeş olmuyo ya boot felan olmuyo da lanet laptopun muvo diye bi tuşu varmış ona basınca oldu boot managera girdim neyse sağol yine de :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

hiren boot cd var. onu usb e kur. orada gerekli uygulamalar var kurtarmak için

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Önce Aynen ubuntuyu geri kur  gurublarla sonra EASYBCD yi kur   Alttan 2. yi tıkla sonra acilan pencerede okeyle Sonra Yapmiş oldugun hardisk yönetitminden yaptiklarinin aynini yap sorun vermez. Bende Yaptim Ayni sekilde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Önce Aynen ubuntuyu geri kur  gurublarla sonra EASYBCD yi kur   Alttan 2. yi tıkla sonra acilan pencerede okeyle Sonra Yapmiş oldugun hardisk yönetitminden yaptiklarinin aynini yap sorun vermez. Bende Yaptim Ayni sekilde.

hacı abi o kadar kasmaya gerek yok windows ile boot yap sistem kurtarmaya gir komut sistemini aç BootRec /fixmbr ve bootrec /fixboot yap sorun çözülür ben biosa giremiyordum o yüzden deli oldum ya 

Toplam Hit: 866 Toplam Mesaj: 6