Uçak Bileti ( Kampanya Vs. ? )
-
Selamlar, haftasonuna Türkiyeden yurtdışına uçak bileti bakıyorum. Aerobilet vs. gibi kampanyası olan yerler bilen gören duyan var mıdır? Arada bir mobil siparişlere %xx indirim yapıyorlardı, şuan yok gibi.
İndirim kodu olup da kullanmayacak olan arkadaş varsa görüşebiliriz de
noname tarafından 04/Eki/16 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Turkcell platinum kullanıcılarına, bavul.com'da yurtdışı uçuşlarda geçerli 100tl indirim yapan kod veriyor. Bi araştır sen de.
-
madrew bunu yazdı
Turkcell platinum kullanıcılarına, bavul.com'da yurtdışı uçuşlarda geçerli 100tl indirim yapan kod veriyor. Bi araştır sen de.
türksel bulduk da platiniumu kaldı :( var mı buralarda platinyum olan? paslaşalım ^^
-
Air canada da 200 tl indirim var
10 boyuncada oteller için %10 indirim var
Yurtdışı uçuşlarda 50 tl indirim var
Bu yazdıklarım hep aerobilet için daha iyisini bulamazsan yazarsın hocam.Taşınma işleriyle uğraştığım için çok aktif değilim hocam hemen dönüş yapamayabilirim.
-
Pm at hocam
-
10 ekimden sonraki 3gün içinde bana da lazım olacak. Ankara Van ya da Ankara Urfa...
-
holederma bunu yazdı
Air canada da 200 tl indirim var
10 boyuncada oteller için %10 indirim var
Yurtdışı uçuşlarda 50 tl indirim var
Bu yazdıklarım hep aerobilet için daha iyisini bulamazsan yazarsın hocam.Taşınma işleriyle uğraştığım için çok aktif değilim hocam hemen dönüş yapamayabilirim.
air canada uçmuyor malesef, 50 tl indirim detaylarını nereden görebilirim hocam? aerobilet canlı desteğe 26 kere bağlanıp sordum her defasında chat bağlantısı koptu
-
hepfly.com uygulamayı indirip, promosyon kodu hepfly yazınca hizmet bedeli ödemezsin.