Uçak Kazalarının Artması
-
Son 2-3 aydır Malezya uçağının kaybolmasından sonra uçak kazaları arttı.Bugünde İran'da yolcu uçağı düşmüş.Bir hadise bir kere olursa kazadır, iki kere olursa tesadüftür, üç kere olursa istikrardır.
-
bende son haberi gördüm .bende konu açacaktım.
harbiden son zamanlarda çok korkunç şekilde insanlar ölüyor.
-
bence algıda seçicilik
-
eski ucaklar, kücük firmalar.
lufthansa, thy, british airlines gibi havayollarından kac ucak son 10 yıl icerisinde kaza yaptı ve düstü? kayiplari ne mesela?
bu firmalardan cikan ucakları toplayıp, kücük firmalar ucuz ucus gerceklestiriyor.
zaten bahsettigimiz ülkeler (iran örn) bu konularla ilgili ne kadar gelismis olabilir ki? (bakım onarım teknisyen acısından düsünmek gerekirse).. ve pilotlar.
bir sürü conquer var acikcasi..
bence önemli bisey yok daha yeni thy ile uctum geldim. yılan gibi havada, inis - kalkısta hic bi sorun yok anlamıyorsun bile. (yurtdısından geldim)
nurk tarafından 10/Ağu/14 16:08 tarihinde düzenlenmiştir -
elden düşme uçaklardan oluyo olabilir. ya da küresel çapta ibnelikler de dönüyo olabilir.
yaklaşık 2.5 yıl önce son defa uçağa bindim izmir-istanbul arası pegasusla. uçak değil bildiğin traktör. o günden beri hiç binmedim. mecbur kalmadıkça da binmeyi düşünmüyorum. şu hızlı tren yaygınlaşsın yeter daha ne :)
-
UÇAK motorlarının turbin bakımsızlığıdır en büyük etken.