folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Uçak Kazalarının Artması

Uçak Kazalarının Artması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Son 2-3 aydır Malezya uçağının kaybolmasından sonra uçak kazaları arttı.Bugünde İran'da yolcu uçağı düşmüş.Bir hadise bir kere olursa kazadır, iki kere olursa tesadüftür, üç kere olursa istikrardır.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26975975.asp

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bende son haberi gördüm .bende konu açacaktım.

harbiden son zamanlarda çok korkunç şekilde insanlar ölüyor.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bence algıda seçicilik

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

eski ucaklar, kücük firmalar.

lufthansa, thy, british airlines gibi havayollarından kac ucak son 10 yıl icerisinde kaza yaptı ve düstü? kayiplari ne mesela?

bu firmalardan cikan ucakları toplayıp, kücük firmalar ucuz ucus gerceklestiriyor.

zaten bahsettigimiz ülkeler (iran örn) bu konularla ilgili ne kadar gelismis olabilir ki? (bakım onarım teknisyen acısından düsünmek gerekirse).. ve pilotlar.

bir sürü conquer var acikcasi..

bence önemli bisey yok daha yeni thy ile uctum geldim. yılan gibi havada, inis - kalkısta hic bi sorun yok anlamıyorsun bile. (yurtdısından geldim)

nurk tarafından 10/Ağu/14 16:08 tarihinde düzenlenmiştir

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

elden düşme uçaklardan oluyo olabilir. ya da küresel çapta ibnelikler de dönüyo olabilir.

yaklaşık 2.5 yıl önce son defa uçağa bindim izmir-istanbul arası pegasusla. uçak değil bildiğin traktör. o günden beri hiç binmedim. mecbur kalmadıkça da binmeyi düşünmüyorum. şu hızlı tren yaygınlaşsın yeter daha ne :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

UÇAK motorlarının turbin bakımsızlığıdır en büyük etken.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 728 Toplam Mesaj: 6