folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Uçak Teknisyenliği Bölümü Hakkında

Uçak Teknisyenliği Bölümü Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Çok yakın bir arkadaşım bu bölümü düşünüyor. Kararsız kalmış durumda şu anda.

Biraz gecikmeli başladığından matematik fizik temeli yok. Sözel öğrencisiydi.

Derslerine baktım matematik temel fizik temel elektrik vs var. Özellikle arel üniversitesinde tanıdığı olan var mı bu bölümü okuyan.

Bu arkadaşı zorlar mı bu temel sayısal dersleri ve ya ilerideki dersler. El becerisi açısından çok yatkın bu işlere ama teorik olarak derslerde sıkıntı çıkar mı onu merak ediyorum. Azimli birisidir ama okul uzarsa durum sıkıntıya girer.

Birde önerdiğiniz özel üniversite vs var mı? İş imkanları söylenen kadar güzel midir? Ya da bölüm hakkında tavsiyeleriniz nelerdir?

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

uplamak amacıyla yazıyorum kardeş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

ben orda okuyan biri olark söylüyorum öğrenci ve öğretmenleri olarak işe yaramaz bir bölüm olduğu kanaatındayız.

ayrıca sadece biz böle düşünmüyoruz anlaşılan sivil havacılıkta böle düşünüyor olacakki yetkiler filan alındı hep.

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

Türk Hava Yollarında uçak bakım teknisyeni olarak çalışıyorum detaylı bilgiyi pm olarak atabilirim soru cevap şeklinde olursa sevinirim. aşırı derecede detay olduğu için pm den konuşalım

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

@mad pm attım hocam tesekkur ederım.

@maserati hocam arkadas bunla tercıh olarak orman urunlerı yada besyo dusunuyor nedense bu bolum onlarla kıyaslanmamalı dıye dusunuyorum benım kanım ısınıyor belkıde muh. okudugum ıcın

Diğer arkadaşlardanda cevap bekliyorum

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bende teknisyenim diyebilirim. 

geleceğin mesleği olacağına yemin edebilirim.

ekmek var bu meslekte. gitsin okusun diplomasını alsın

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek

Türk Hava yollarında uçak teknisyeniyim bende.soruların olursa özelden yazabilirsin.cevaplayabilirim..

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

@Easx hocam pm den cevap verdim yine sorun olursa yardımcı olurum

Not;bizim meslek aşk işidir sevmeden yapamazsın,çektiğin çileye sevmeden (para için) katlanamazsın

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Cevaplar için sağolun arkadaşlar pm attım :) tek takıldığım nokta sayısal derslerin zorlayıp zorlamayacağıydı 

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 9