Uçak Teknisyenliği Bölümü Hakkında
-
Çok yakın bir arkadaşım bu bölümü düşünüyor. Kararsız kalmış durumda şu anda.
Biraz gecikmeli başladığından matematik fizik temeli yok. Sözel öğrencisiydi.
Derslerine baktım matematik temel fizik temel elektrik vs var. Özellikle arel üniversitesinde tanıdığı olan var mı bu bölümü okuyan.
Bu arkadaşı zorlar mı bu temel sayısal dersleri ve ya ilerideki dersler. El becerisi açısından çok yatkın bu işlere ama teorik olarak derslerde sıkıntı çıkar mı onu merak ediyorum. Azimli birisidir ama okul uzarsa durum sıkıntıya girer.
Birde önerdiğiniz özel üniversite vs var mı? İş imkanları söylenen kadar güzel midir? Ya da bölüm hakkında tavsiyeleriniz nelerdir?
-
uplamak amacıyla yazıyorum kardeş
-
ben orda okuyan biri olark söylüyorum öğrenci ve öğretmenleri olarak işe yaramaz bir bölüm olduğu kanaatındayız.
ayrıca sadece biz böle düşünmüyoruz anlaşılan sivil havacılıkta böle düşünüyor olacakki yetkiler filan alındı hep.
-
Türk Hava Yollarında uçak bakım teknisyeni olarak çalışıyorum detaylı bilgiyi pm olarak atabilirim soru cevap şeklinde olursa sevinirim. aşırı derecede detay olduğu için pm den konuşalım
-
@mad pm attım hocam tesekkur ederım.
@maserati hocam arkadas bunla tercıh olarak orman urunlerı yada besyo dusunuyor nedense bu bolum onlarla kıyaslanmamalı dıye dusunuyorum benım kanım ısınıyor belkıde muh. okudugum ıcın
Diğer arkadaşlardanda cevap bekliyorum
-
bende teknisyenim diyebilirim.
geleceğin mesleği olacağına yemin edebilirim.
ekmek var bu meslekte. gitsin okusun diplomasını alsın -
Türk Hava yollarında uçak teknisyeniyim bende.soruların olursa özelden yazabilirsin.cevaplayabilirim..
-
@Easx hocam pm den cevap verdim yine sorun olursa yardımcı olurum
Not;bizim meslek aşk işidir sevmeden yapamazsın,çektiğin çileye sevmeden (para için) katlanamazsın
-
Cevaplar için sağolun arkadaşlar pm attım :) tek takıldığım nokta sayısal derslerin zorlayıp zorlamayacağıydı