Uçak Teknolojisi Bölümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

Bu sene 2 senelik üniversite tercihi yapmayı düşünüyorum. Tercih klavuzunda "Uçak Teknolojisi" bölümü var bu bölüm nasıl bişeydir bu bölüm hakkında bilgi sahibi olan mürid bizi aydınlatabilirmi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

o bölümü bilmem de ben uçak gövde motor bakım ve havacılık elektirkik elektrioniği gibi bölümleri araştırdım bitirince teknisyen oluyormuşşsun teknik lise mezunu da direk teknisyen 4 yıllığın puanı da baya yüksek. Ama pek geleceği yok gibi geldi bana. İki yıllığı önermem o yüzden

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:
    -----------------------------

o bölümü bilmem de ben uçak gövde motor bakım ve havacılık elektirkik elektrioniği gibi bölümleri araştırdım bitirince teknisyen oluyormuşşsun teknik lise mezunu da direk teknisyen 4 yıllığın puanı da baya yüksek. Ama pek geleceği yok gibi geldi bana. İki yıllığı önermem o yüzden

yanlışın var tekniker olursun teknik liseden.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:

Evet o Bölümleri bende araştırdım. Puanımız onlara tutmayacak ama bu 2 senelik bölümü bitirince 4 seneliğe geçiş imkanı varmış galiba.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

dikey geçiş yapsana. soruları ygs den daha kolay

Toplam Hit: 2993 Toplam Mesaj: 5