UÇAN ARABA-PLAZMA
-
beyler biliyormusunuz bilmiyorum ama bir türk mucit :) uçan araba yapacakmış öle zengin filan diil hane malzeme bulamaz pek die söledim bunu adam denizde giden havada giden araba yapcakmış :)
sizce yaparmı ? walla bir türk dünyaya bedel ama neredeyse aramızdaki çoğu insan harbi türk diil..
bide maddeniz 4.hali plazma imiş ?
ya bunun resimlerini ve hakkında bilgi veren bir türkçe site varsa söleyin oke -
resme ne gerek diger bir baslikta verdigim ornekleri hepimiz kadar sende gormussundur. boyle konularda turkce kaynak bulmak kadar zor bisey yok. bilim teknikin sayilari online ise ondan arama yapabilirsin.
-
bluedeath bunu yazdı:
-----------------------------
beyler biliyormusunuz bilmiyorum ama bir türk mucit :) uçan araba yapacakmış öle zengin filan diil hane malzeme bulamaz pek die söledim bunu adam denizde giden havada giden araba yapcakmış :)
sizce yaparmı ? walla bir türk dünyaya bedel ama neredeyse aramızdaki çoğu insan harbi türk diil..
-----------------------------
neden olmasın ki ?Unutmıyalım "bütün büyük buluşlar geçmişte bir gün HAYALDEN ibaretti"Bu tip çalışmaları olur-olmaz kıskacında incelemektense destek olunmalıdır.ATV kanalında Cumartesi geceleri yayınlanan "Ceviz Kabuğu" iismli prog. 3-4 hafta bu tip konular ele alında.Yeni buluşlar ve etkileri.Ben sizlerinde bu yayını seyretmelerini ŞİDDETLE Ttavsiye ediyorum -
HowerCraft yapar anca denizde karada havada giden, tak iki motor ve pervane arkayada itiş gücü ver tamamdır çok ciddi bütçelere gerek yok.
ama zengin kesime ole satamaz uçan arabayı, en dandik tofaşı bile ciddi yatırımlar yapmadan elle sıfırdan üretemezsin. zengin kesim alacaksa lüks bişeler koymak zorunda içine, otomatik kapılar, camlar,güvenlik... kütüğe roket takıp trafiğe çıkamazsın... -
Biliorum bi oto tamircisi tv de izlemiştim. ...
Toplam Hit: 2636 Toplam Mesaj: 5