Uçankuş Dan Saldırı Açıklaması
-
SON DAKİKA!.. İBO YİNE “KAŞINIYOR”!.. YİNE UÇANKUŞ’A “SALDIRI”YA BAŞLADI VE SİTEMİZİN HACKLENDİĞİ ŞEKLİNDE “YALANLAR” YAZMAYA BAŞLADI. ATV VE TGRT’NİN DE “RATİNGİ TÜKENDİĞİ” İÇİN PROGRAMLARINDA YER VERMEDİĞİ “ÇARESİZ” İBO AKLINCA EYLEMLERİNE DEVAM EDİYOR!.. DÜN ÇIKAN KASEDİ HÜSRAN YARATAN MUSTİ’NİN “YALAKALIĞINA” KİMLER, NEDEN SOYUNUYOR ACABA?
Sitelerin sitesi Uçankuş’a yine saldırı başladı. Biz kimseyi “ellemesek” de onlar kaşınınca, cevap vermek zorunda kalıyoruz maalesef!..
Neymiş efendim, Uçankuş sitesi hack’lenmiş!..
Olabilir, her site hack’lenebilir de bu “ne bayramı” böyle...
Birileri kına yakmaya başladı. İşin ilginç tarafı ise sitemizin hacklandiği falan da yok... Uydurup duruyorlar.
Hele hele şu İbo... Koca adam işi gücü bırakmış, ona, Uçankuş dert olmuş... Sitesinde yazıyor da yazıyor... “Evet, evet Uçankuş hack’lendi” diye... Vay vay vay, bu ne kuyruk acısı... Ama böyle bir şey yok ki İbo!.. Seni Ahmet’ten sonra şimdi de kim kandırmaya başladı?..
Ha siteyi açamıyorsan, şu anda sitenin hit’leri tavana vurmuş durumda ve bu yüzden ağır çalışıyordur bilgisayarın!..
Son olarak ATV ve TGRT’nin de ratingi düştüğü için programlarında yer vermediği İbo, acısını yine Uçankuş’tan çıkarmaya kalktı ama unutmasın her kuşun eti yenmez!..
Yazdıklarına göre konu Musti’nin son kasediyle ilgili olarak Uçankuş’ta çıkan habermiş!.. Yahu her şarkı, her kaset beğenilmek zorunda mı?.. Biz beğenmedik ne var yani bunda?.. Musti niye bizim fikrimize bu kadar önem veriyor ki... Sonuçta kasetle ilgili kararı halk verecektir!!!...
Birileri, bir kaç yalakaya “çok iyi, çok iyi” diye haber yazdırsa da farketmez ki, sonuçta kararı halk verecektir.
Musti, bak yaşın da geçiyor. Kutsi gibi senin genç neslin de ortaya çıkmaya başladı.
Emekliliğin yaklaşırken. sen Göbün’deki evini yeniden yapmaya bak... (Çevreci Pelin Batu bunu duymasın, vallahi herkese rezil eder seni, haberin olsun)
Biz de yıkılan evini görüntülemeye gidiyoruz şimdi, biraz da halkla konuşucaz, haberin olsun!
-
zuahah ah ah
-
dai bi link verseydin bizde baksaydık :)
-
Haberı bende gordum demeın ucankusta vardı ordan baka bılırsınız ama harbıden oldum yaw gulmekten suc ıboya kalmıs ehehe
-
iboo demiştik olm biz sana gel bizim gruba destek çık diye haa :D
ibne seni:D -
Ama arkadaslar ısın ılgınc tarafı ıboda sıtesınde hacklendı dıye yazmıs yanı kendısı yapmısgıbı hafa vermıs olaya vay a.q
-
""""dai bi link verseydin bizde baksaydık :)"""
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=28840 -
evet arkadaşlar bi sitenin hiti arttında sitede otomatikman hacked by tahribat.com yazısı çıkıyor.
teknoloji çok ilerledi -
lan ne demek istemişler anlamadım amk musti ibo falan ne alaka tbt olarak skdik atdk kenara :S
Toplam Hit: 1609 Toplam Mesaj: 9