folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ücret Karşılığı Konu Ekleyecek Biri Aranıyor

Ücret Karşılığı Konu Ekleyecek Biri Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

iyi akşamlar müridler. başlıktaki gibi birine ihtiyacım var. bazı şeyleri belirtmek gerek sanırım. iş çok büyük bir şey değil. site wordpress ama işi alacak arkadaşın orayla işi olmayacak. ayrı bir panelden 3-4 alan doldurarak eklemeler yapılacak. durumla ilgili bir video hazırladım işi daha iy anlayabilir.

kazacağı ücret çok aman aman bir ücret olmayacaktır sanırım. uygun olan bir mürid var ise görüşürüz. videoyu iletirim kendisine izler, ben istediğim konu adetini belirtirim. kendisi şu kadar sürede bu paraya yaparım der. ona göre anlaşma sağlarız kendisiyle.

ben direk bir ücret vermiyorum çünkü hem diğer poster işlerinden farklı. hem de daha önce bu tarz çalışmadım kimseyle. o yüzden onun uygun gördüğü ücret en iyisidir bence. 

neyse fazla uzatmadan durumu toparladım sanırım. burdan veya direk pm'den yazabilirsiniz.

not: videoyu burada paylaşmıyorum çünkü olay halka açılmamış olur. sanırım anlayış gösterirsiniz bu konuda.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

ben yapabilirim diyecektim ama aklıma bizim mürid ajan geldi onun ihtiyacı var umarım bu konuyu görür konuşursunuz.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Bu işi ajan müridimize vermeni isterim şahsen.

Hem o müridin canı sıkılmamış, birşeylerle uğraşarak ufak tefek birşeyler kazanmış olur, hemde senin işin görülmüş olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Ajan abi yapabilir hocam

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bi kaç arkadaş pm attı görüştük. tabi ki ajan ile de görüşmek isterim. konu linkini paslıyım pm olarak görsün bi.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum. ajan abi vücut fonksiyonlarını tamamen kullanabilir hale geldi mi? 

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 683 Toplam Mesaj: 6