Ücreti İle Toplu Makale Yazdırılacaktır
-
Merhabalar,
Bir internet sitesi için toplu makale yazdırmak istiyorum. İstemiş olduğum özellikler arasında, yazıların tamamen özgün olması, imla kurallarına uyması, sağdan soldan alınmış yazıları değiştirmemiş olması gerekiyor.Kategoriler;
- Teknoloji- Akıllı Telefonlar
- İnternet
- Wordpress
- Bilgisayar Donanım
- Windows İşletim Sistemleri
- Oyun İncelemeleri
Hakkın da olacaktır. Yazıların tamamen %100 özgün olması gerekmektedir. Bana satmış olduğunuz makaleler başka platformlarda olmaması gerekir.
Alınacak makaleler;
http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ adresinden %100 olarak onay alması gerekmektedir.
Her bir makale ortalama olarak 200 kelime olması gerekir, makaleler de en az 2 resim olması gerekmektedir. Yazmış olduğunuz makalaleri word dosyasına iliştirmeniz resimleri de bir dosya olarak sunmanız yeterli olacaktır.
200 kelimelik makale başına 2 Türk Lirasına vereceğim, tabii yukarıda yazmış olduğum husulara uyulduğu takdir de.
Memnun kaldığım kişi ile uzun süreli çalışma yapabilirim. Her ay ortalama olarak 3 yada 4 defa toplu makale yazdırabilirim.
Referanslarınız varsa daha iyi olacaktır. Anlaşma sadece 1 kişi ile olacaktır, gerçekten bu iş tam benim aradığım bir iş, makaleleri kendi siteme yazar gibi özenip yazarım diyorsanız her şekilde anlaşırız.
Ödeme konusuna gelirsek, tercihim İş bankası dır.
Ziraat Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası gibi ATM üzerinden para transferi gerçekleştirelen bankalardan da ödeme yapabilirim.
ATM üzerinden göndereceğim paraların ücret kesimleri şahsıma ait olacaktır. Siz sadece alacağınız parayı bileceksiniz.
Tahribat içerisin de güvenilir kişilere ücret makale almadan önce yapabilirim. Tanımadığım, bilmediğim kişilerinde referansı olursa yine yapabilirim yada makaleleri teslim alıp öyle ödeme yapabilirim.
Bu işi gerçekten yapabilecek kişiler varsa benimle özel mesaj yolu ile iletişime geçsinler. Daha önce bir kaç yerde böyle bir girişim de bulundum ama ne yazıkki paramla rezil oldum!
Yapamıyacak kişiler lütfen ne kendinizi oyalayın, nede beni rezil edin, tek ricam budur.
Şimdilik iş için ayırdığım bütçe 70 Türk Lirasıdır. Memnun kaldığım kişi ile uzun süreli çalışacağımı belirtmek isterim.Hoşçakalın.
-
turkcespinner.com u kullan,
Bir haber botu yap
Bu kadar para verme :)) Sınırsız bir şekilde kullan, istediğin kadar sitede kullan... :) Kendimde test ettim onayladım...
Dilersen bir makale kopya yapıştır, site üzerinde convertlet sonra test edeceğin siteye convertlenmiş halini al yapıştır. Kendin gör.
Aynı şey olacak sonuçta ama karar senin tabiki... İster orjinal yaptır ister yazdır.
Karar senin....
-
yani bütün gün uğraşıp sana 10 tane makale yazacak olsam 20 tl kazanacağım öyle mi :)
-
böyle enayi bulsam bende uzun süre çalışırım. %100 özgün makale, 2 TL.
-
uyarsa 3 liradan yazarım( daha doğrusu yazarız. ekip olarak yapıyoruz)
-
Enayimi? Ne alakası var hocam.. Bu şimdi enayilik mi oluyor?
Anlaşma sağlanmıştır, konu silinebilir..
Bir diğeri de bütün akşama kadar uğraşıp yazacam sadece 20 TL mi kazanacam diye cevap vermiş.
Neyse, konu silinebilir başka bir platformdan buldum.
-
hocam yanlış anlama da sen bu işleri anca r10'daki elemanlara yaptırtırsın.
1-2 liralık iş yapacak çıkmaz tbtden