Ücreti Karşılığı Telefon Kaydı Yapabilecek Varmı ?
-
Müridler adanadayım yurtdışından gelen telefonu ücreti karşılığı kayıt edebilecek varmı ? :S
Ayrıca imei den dolayı kapanan telefonlar tekrar açılırmı kayıt edince ?
-
pasaportkaydi.com mu öyle bir site vardı en düşük 89 tl ye falan kayıt yapıyorlardı üstad.. buradanda umarım birileri çıkar. bende var ama 3 hafta sonra bende gidip gelecem inş.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------pasaportkaydi.com mu öyle bir site vardı en düşük 89 tl ye falan kayıt yapıyorlardı üstad.. buradanda umarım birileri çıkar. bende var ama 3 hafta sonra bende gidip gelecem inş.
-----------------------------Teşekkürler üstadım.ne kadar güvenilir bakacam.
-
seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------pasaportkaydi.com mu öyle bir site vardı en düşük 89 tl ye falan kayıt yapıyorlardı üstad.. buradanda umarım birileri çıkar. bende var ama 3 hafta sonra bende gidip gelecem inş.
-----------------------------vaktin varsa acele etme üstad çevrenden tanıdık birileri falan varsa araştır birde yanılmıyorsam o yukarda bahsettiğim sitede bazıları 89 TL.nin altına pasaport kaydı yapılır diye ilan yapıştırıyorlar bir kaç kere görmüştüm ama. yurtdışından bende telefon getirmeyi düşündüğüm için yardımcı olamadım kusura bakma.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------vaktin varsa acele etme üstad çevrenden tanıdık birileri falan varsa araştır birde yanılmıyorsam o yukarda bahsettiğim sitede bazıları 89 TL.nin altına pasaport kaydı yapılır diye ilan yapıştırıyorlar bir kaç kere görmüştüm ama. yurtdışından bende telefon getirmeyi düşündüğüm için yardımcı olamadım kusura bakma.
-----------------------------esrafullah hocam.acaba telefon kapanırsa açtırma şansımız varmı pasaport bulunca ?
-
pasaport ile 5-10 tlye açtırabiliyorsun diye duymuştum.
-
seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------esrafullah hocam.acaba telefon kapanırsa açtırma şansımız varmı pasaport bulunca ?
-----------------------------şimdi telefoncu arkadaşımı aradım çıkmadı kimse bu soruna en sağlıklı cevabı telefoncu arkadaşlarımız cevap versin hocam..
-
-
Teşekkürler yardımsever müridler.