folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Ücreti Mukabili Küçük Bir Program Yazabilecek Programcı Aranıyor

Ücreti Mukabili Küçük Bir Program Yazabilecek Programcı Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

Merhabalar.
    Beyler hırsızlığa karşı güvenlik önlemi olarak kullanmayı düşündüğüm bir program var.
    Programda istediğim şey şu;
    daha önceden belirlediğim sabit ip adreslerim var, program 1-5-15-30 dakika gibi seçebileceğimiz aralıklarda belirlediğimiz iplere ping atacak, eğerki karşı taraftan cevap gelirse sıkıntı yok ama girilen bütün iplerde  istek zaman aşımına uğrarsa hem sesli olarak hemde ekrana hedef iplere ulaşılamıyor diye uyarı verecek. 
    hangi dilde yazıldığı hiç önem arz etmiyor nefes alsın yeter. 
    yapabilecek arkadaşlar özelden dönüş yaparlarsa ücreti hakkında konuşabiliriz.

Selam ve dua ile...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

Bir arkadaşla anlaşmış bulunuyoruz ilgilenen herkeze teşekkürler...

Selam ve dua ile...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Şimdi alan almış satan satmış, baltalamak için yazmıyorum ama belki bir başkasının işine yarar. Bu tür zilyon program var o yüzden ben olsam yazdırmak yerine önce bunlara göz atardım.

Örneğin, satın almak istersen Ping Plotter 50 lira gibi bir şey. Ama crack de bol.

Ping Plotter ile soruda istediğinle paralel olarak, bir IP listesini ekleyip bu listeden istediğin adedi veya listedeki tüm ip adreslerini "şu kadar süre yanıt vermezse" 

1. Bir e-posta gönder 

2. Bilgisayardaki bir programı başlat

3. Bir ses dosyası oynat

seçeneklerinden birini veya istediklerini seçerek ayarlamak bir kaç dakikalık iş.

anlıyorum.
Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 3