Ücretiyle Bot Yazdırılacaktır
-
Hali hazırda kurmuş olduğum adult içerikli sitenin video çekmesi için etiketleri kopyalayıp, videoları siteye ekleyecek boot yazdırılacaktır. 10-15 dk periyodunda yeni videoyu isim etiketleri ile birlikte kaynak siteden çekip hedef siteye ekleyecek. Aradığım özellikler bunlar. Aradığım scripti buldum gibi. Tek sorunsalı içinden boot çıkmaması oldu. Bootu da eklersem sorun kalmayacak. İlgilenenler;
PM yoluyla iletişime geçebilirler. Düşündükleri rakamı da eklerseniz daha hızlı netice alırız.
Saygılar
-
Adult için mahirix script kullansana hocam. İçinde botları da var. Baya iyi script adult için deli gibi hit yaparsın. Tib siteyi kapatıncaya dek tabi :)
Yazdıracak birini bulamazsan pm at 20-25 liraya yazan birine yönlendiririm.
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Adult için mahirix script kullansana hocam. İçinde botları da var. Baya iyi script adult için deli gibi hit yaparsın. Tib siteyi kapatıncaya dek tabi :)
Yazdıracak birini bulamazsan pm at 20-25 liraya yazan birine yönlendiririm.
-----------------------------Mahirix scriptini kullanmayı bende düşündüm ama şöyle bir sorunla karşılaştım; birincisi scriptin ilk kodlayıcısı script içinde reklam yerleştirmesi yapmış ve değiştiremiyorsun, ikincisi ürünün ücretli olması, ücretsiz olanların da iş görmez olması sebebiyle sıkıntı oluyor tabi...
-
-
bot yazdırmak yerine inv-bot kullansan daha mantıklı olur ama cron çalışmıo elle ekleme yapman lazım
-
r10 da var bı dunya adult bot
-
Cosmic'e PM at...