Ücretle Program Yazdırılacaktır
-
şimdi burası tbt kimse parayla program falan yapmaz demeyin.. elbette yapacaklardır. emeklerinin karsılıgı belki paradır. ya da başka bişey.
cünkü istedigim şeyi allah rızası icin yapan yok mu desem. kimseden çıt çıkmayacaktır.
şimdi arkadaslar bir okey oyunu için sizden basit bir program yapmanızı isteyecem..
www.hakkarim.net/34oyunu.zip
buradan oyunu indirebilirsiniz.. biraz kurcalayın. salonlar masalar falan var.. size bir de aynı oyun için multi yaması vereyim.http://rapidshare.com/files/79231535/Multi_Hakkarim.rar.html
bu yama ile de aynı oyuna birden fazla nickinizle girebiliyorsunuz.fakat multi yamada aynı salona girmek istediginizde "oyuncu zaten salonda" gibisinden bir uyarı alıyorsunuz. yani bu yama ile aynı salonlara dolayısıyla aynı masaya oturmanız mümkün degil.
cünkü aynı ip den aynı masaya oturulmuyo. atıyorum kafeden iki kişi aynı masada ve biri digerinin koltuk altında oturdugunda bile "Bu masada aynı ip den iki oyuncu oldugu için oyun başlamadı" gibisinden bir uyarı veriyo.
umarım bu kısmını anlatabildim..
şimdi yazdırmak istedigim programın ya da yamanın diyelim özelliklerini vereyim:
**Çoklu oturum acma yaması olsun
**Çoklu oturumla açtıgımız zaman farklı nicklerimizle aynı salona ve aynı masaya oturabilelim.
**Atıyorum 4 ayrı nickimizle kendimize actıgımız bir masada ha bire kendimize taş atabilelim..
yani demek istedigim tek bir kişi başlı başına okey oynayabilsin...
Program hakkında belli bir ücret vermeyecegim. cünkü bu programı ben kullanmayacagım. başkalarına satacagım.Yani ben sadece komisyoncu gibi bişeyim.
Yapabilecek arkadas varsa buray ya da özele bir pm atabilir.Kaç paraya yapacagını yazabilir. Ayrıntılı konusabiliriz.
-
bedava yapılabilir.
Fakat aynı ip işinin proxy'den başka çözümü yok.
Aynı pc işininde gizli oturum üzerinden runas ile çalıştırmaktan başka çözümü yok.
Bunlar yapılabilir.
-
biraz açabilir misin? yani ben şu coklu oturum yamasıyla dediklerini yaparsam programsız işi halledebilir miyim?
-
Firex yok piyasada.
O olsa yapar. Dehşet C# biliyo... Ayrıca delphi,visual basic,c,c++ çerez niyetine tüketiyo : )
-
bakalım yazabilecek warmı :P ;)
-
oss yi... :| ders caısıyor gibi yapmak durumundayım suan. uzun sureli oturamıyorum pc basında. yaza kadar bekler isen ucretsiz kasarız :D
-
Yapımcı firma : http://www.doguport.com/
İletişim: admin@doguport.com
Bi şekilde sosyal mühendislik kurarak adamın şifrelerini filan çalabilirsen belki siteye giriş yaparsın.
O zaman şantaj vs... gibi yollarla programın kaynak kodlarını istersin. Yanılmıyorsam delphi ile yazılmış.
Sonra oynarız biraz üstünde :P Çok şey istedim tabii...
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------
oss yi... :| ders caısıyor gibi yapmak durumundayım suan. uzun sureli oturamıyorum pc basında. yaza kadar bekler isen ucretsiz kasarız :D
-----------------------------sen oss yi kazan.. koy programa gitsin (:
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sen oss yi kazan.. koy programa gitsin (:
-----------------------------eyw hocam :) sekil 1.a murid kardesligi :D ben oss ye koy dicem, cunku sahsım ztn koymus bulunmaktayım ama etrafa koymamıs gibi gostermek durumundayım :| :D
-
yav gladiator nickli arkadasla gorustuk. yaparım dedi. sonra ses çıkmadı ondan??
yok mu arkadaslar yukarıda bahsettigim programdan yapabilecek olan?
biraz acil bi durum:|