Ücretli İngilizce Çeviri İşi.
-
otomobil piyasasıyla ilgili. otomobil 'de kullandığımız temizlik ürünleri ile alakalı çeviri yapılacaktır . çok fazla teknik terim yoktur , isteyene gine bir örnek atarım . nasıl bir şey olduğunu anlaması için .
ama bu çeviri işi kelime başı mı yapılıyor vs . bilgim yok . . açıkçası iyi seviye ingilizce bilen öğrenciler tercihimizdir .
ist / avrupa yakası .
-
hacım üst duzey ıngılızcesı olup ıngılızce çeviri işi yapan öğrencı arkadas var ama senın dusundugun fıyat aralıgı nedır onu dersen ben kendısıne ıletırım ısını rahat rahat yapar ama ıs yapacagı paraya deger mı o kısmından pek anlamadıgımdan butce soylersen ulasayım kendısıne
( ızmırde arkadas ama ıstanbul da olmasına ne gerek war anlamadım ınternet uzerınden gönderır verını sağlam arkadastır kefılıyımde ıstersen tabı ) edüt
drexler tarafından 10/Haz/15 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
türkçeden ingilizceye mi, ingilizceden türkçeye mi?
-
noname bunu yazdı
türkçeden ingilizceye mi, ingilizceden türkçeye mi?
ingilzce 'den > türkçeye .
-
hocam metni görebilir miyiz acaba?
-
Örnek at hocam ben bakayım bifakat fiyat konusunda benimde bilgim yok hatta tv boks programları ceviris yaptıgım ıcın onceden, fiyatlar abartıydı orda ..
-
eski kız arkadaşımın tercüme ofisi vardı.. hatırladığım kadarıyla terümanlar karakter bazlı çalışıyorlar ve nokta, virgül gibi noktalama işaretleri de dahil oluyor ve karakter bazında fiyat veriyorlar.
dilforum tarzı yerlerden öğrenciler bulabilirsin hocam uygun fiyata çevirebilirler..
-
Çeviri işi genelde boşluksuz 1000 karakter üzerinden hesaplanır. İngilizceden Türkçeye 1000 karakter için tercüme büroları 12-15 TL arası ister, bağımsız çevirmenler 8-10 TL arası ister. Tureng'in forum sayfasında çevirmen ilanları bulabilirsin.
-
iş hallolmadıysa bir örnekte ben alabilir miyim?