Ücretli Logo Tasarım
-
Başlıkta da belirttiğim gibi logo tasarlanması gerekiyor iş restorancılık üzerine Muğla-Bodrum da olan bir restoran, nargile cafe ve bar şeklinde çalışmaya başlayacak olan mekanın ismi "Bodrum 1932" bu iş yeri için logo tasarısı nasıl olur ne olur hepsi sizin elinizde tabi ücreti de fazla uçurmayın :)
-
Bu "üye"nin ticari zekası baska çalışıyor. Güvenilir değildir. Sizle anlaşır sonra "dm"den başkalarıyla işi pişirir biz hallettik der göt gibi kalabilirsiniz. İşi almak isteyecek grafiker mürid ler bilginiz olsun.
-
ilteris bunu yazdı
Bu "üye"nin ticari zekası baska çalışıyor. Güvenilir değildir. Sizle anlaşır sonra "dm"den başkalarıyla işi pişirir biz hallettik der göt gibi kalabilirsiniz. İşi almak isteyecek grafiker mürid ler bilginiz olsun.
Ah ah gençlik işte ne yaparsın abisi hadi yoluna sen.
Sattığım konuya gelip 2 tane ürünü tek fiyata verdiğim halde bana tek tek fiyat soruyorsun sonra adam gibi sorana sattığım için tan tana yapıyorsun sonra gelip başka bir konumu baltalamaya çalışyorsun senin yaptığın düpe düz HIYARLIK başka birşey diyemem:/
emuxa tarafından 10/May/19 10:17 tarihinde düzenlenmiştir -
ilteris bunu yazdı
not aldım hoca.
-
bodrumun sembolünü istemiyorsanız pm atın
-
@emuxa
yer nerde hocam gelem bi nargileni içem :D
-
RimPalace bunu yazdı
@emuxa
bodrumdaysan 1 2 güne websitesini bitirip yayınlıyacağım oradan konumu görebilirsin Yokuşbaşında bu yer Regnum Otel in yan tarafı hemen buyur gel diyecem de yer benim değil ama sen gene gel :P
emuxa tarafından 10/May/19 16:55 tarihinde düzenlenmiştir -
emuxa bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
@emuxa
bodrumdaysan 1 2 güne websitesini bitirip yayınlıyacağım oradan konumu görebilirsin Yokuşbaşında bu yer Regnum Otel in yan tarafı hemen buyur gel diyecem de yer benim değil ama sen gene gel :P
sorun değil hocam :d
-
RimPalace bunu yazdıemuxa bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
@emuxa
sorun değil hocam :d
tamamdır ozaman pm atarım siteyi hem değerlendirir fikrini söylerisn :)
-
ilteris bunu yazdı
Gene PM üzerinden iş halledilmiştir arkadaşlar Teşekkür ederim!