Ücretli Render Yaptırılacak
-
Merhaba müridler,
sketchup ile çizdiğim makineleri render yaptırmak istiyorum gerçeğe yakın bir sonuç alabilir miyim 2 çizim render yapılacak tekliflerinizi bekliyorum.
-
Hocam bu iş için işlemci mi ekran kartı mı iyi olmalı? Render süresi ne kadar? Çok zahmetli ve uzun bir iş değilse gece bırakayım kasayı halletsin.
i7 2600k işlemci ati 6850 ekran kartı var.
Edit: Şu an evde değilim cumartesi geçicem gerçi..
NmC tarafından 22/Mar/13 01:55 tarihinde düzenlenmiştir -
NmC bunu yazdı
Hocam bu iş için işlemci mi ekran kartı mı iyi olmalı? Render süresi ne kadar? Çok zahmetli ve uzun bir iş değilse gece bırakayım kasayı halletsin.
Bildiğim kadarıyla ekran kartı önemli :)
Örneğin sen git oyun için en iyisi Gtx680 al bi Quadro nun en alt seviyesi yapmaz sanırım (tahmini yani) -
Hocam bu işler gtx'lerle falan olmaz,
workstation gerek, quadro ekran kartı lazım...
Çizimin boyutuna göre de değişir tabi..
-
NmC bunu yazdı
eskiden olsa derdimki
eş zamanlı render alacaksan ekran kartı önemli (bknz:oyunlar)
yok renderi istediğim gibi yapsın süre öncelik değil dersen işlemci (buradaki süreden kasıt saniyede 30 kare 25 kare gibi bir render gerekli olup olmaması)
ama şimdi
yeni nesil ekran kartları işlemcinin yapması gereken işleride yapabiliyor ve
işlemci ile iş bölümü yapabiliyorlar tabi burada kullandığın render motorunun bunu desteklemesi gerekiyor
@nitrous
neyse sahneler nasıl çok karışık bir sahne ise sıkıntı olabilir ama basit sahne ise zor olacağını zannetmiyorum
düşündüğünüz fiyat nedir?
-
solid hdd olan makine de olmayana göre fark eder.