Ücretli Script Alınacak
-
Merhabalar,
elimizde kibrisvitrin.com adında bir domainimiz var ve Kıbrıs'a yönelik bir ilan sitesi yapmak istiyoruz. İçerik olarak sahibinden.com tarzı. Ancak ağırlık olarak Emlak, Vasıta, elektronik, giyim ve sağlık ürünleri olacak(kil maskeleri jeller vs vs işte). bu tarz bir sistem.
Üyeler dışarıdan üye olabilecek ve ürün emlak yada satacakları şeyleri ekleyebilecek(admin onaylı)
Tasarım olarak güzel olması lazım vitrin destekli.
Atıyorum otomobil kısmında adam bir ilana tıklayınca arabanın detaylarını görebileceği emlak ilanına tıklayınca emlağın detaylarını görebileceği.
Ayrıca ilan eklerken adam seçecek mesela Vasıta ekleyecek. Markalar çıkacak vs vs yani ayrı ayrı olacak. Hani tek bir sistem olursa emlak ile vasıta yada ne bilim diğer şeylerin özellik tanıtımları karışabilir.
Lütfen yeni sistem yazalım, yazarım demeyin. O kadar vaktim ve onun takibini yapacak vaktim yok.
Hazır sisteminiz vs varsa lütfen demolarını ekleyiniz.
Ücrette bir sınırlamamız yoktur. Hoşumuza giderse 1-2-3-4 farketmez.
-
bu tarz bir scripti sıfırdan yazdırmak istersen bütçeni acaip zorlar diye düşünüyorum. öyle 1-2 ile olacak iş değil. tasarım iyi olacak diyorsun piyasada temiz bir tasarımı kaça yaptırıpta css döküleceğini biliyormusun. bu iş için 10000 TL gözden çıkartmalısın diye düşünüyorum ben. tabi sistemi hazır alıpta yıllık lisans şeklinde birşeyler bulursan daha iyi olur. en azından ilk aşama için ;)
-
hocam o şekilde hazır script bulabileceğini sanmıyorum. çünki çok profesyonel bir sistem. öyle 1-2-3-4 bine de hayatta bulamazsın yani. şuan sahibinden.com scriptine benzer bişey kodluyorum ama ne zamana biter bilinmez fiyat olarak 20bin 30bin civarı uygun gibime geliyor böyle bir script için
-
hacı .net haric klasik asp veya php ile ben yazarım istersen pm den ulaş..