Ucretli Seo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar ayni konuyu r10 de actim. Bana japonca bir kelime icin SEO gerekli. Bir arkadasim Portal sitesi(Adult is bulma sitesi) acacak. Kelimenin google arama sonucu 43.500.000 icinizde SEO yu ciddi anlamda yapabilecek varmi?

Istenilen ozellikler: AQP yandasi olmayacak. gulen ve/veya cematine sempati dahi duymayacak. aqp ve gulen yandaslari teklif dahi etmesinler.

Soz konusu ekran goruntusu

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

hl işine olumlu bakıyor musunuz?

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Istenilen ozelliklerden dolayi eger bu isi adam akilli biliyo olsaydim bedavaya yapardim yemin ederim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------
    Istenilen ozelliklerden dolayi eger bu isi adam akilli biliyo olsaydim bedavaya yapardim yemin ederim.

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eXceptioN bunu yazdı:

hl işine olumlu bakıyor musunuz?

hl ne hocam.?

illuminati ve Manyaki; yorumlariniz icin tesekkur ederim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Işin zor sakın siteyi belli bir yerde görmeden kimseye parani yedirme , dediğin iş r10 piyasasini aşar.profesyonel bir iş olacaksa çok sağlam bütçe ayır.bu tip işlerin altından kalkabilecek turkiyede çok az insan var

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 1024 Toplam Mesaj: 6