Ücretli Uygulama Yazdırılacak
-
Konu facebook uygulamasıdır. Ancak sadece Facebook üzerine kurgulanmış bir konu değildir bu yüzden buraya konuyu açtığımı bildiririm.
Özelliklefacebook'da görüyorum İzlesene, Mynet vs vs uygulamalar var. Bu uygulamaları kabul edenlerin yerine paylaşımda filan da bulunabiliyor. Hali hazırda toplam 250k'lık bir sayfa bulmuş ve reklam yapmayı düşünüyorken gözümü biraz daha yukarı diktim. Evet, bir uygulama yazdırmayı planlıyorum. Henüz kafamda ve düşünce aşamasında. Ancak hem bu uygulamalarla ilgili ayrıntılı bilgi alabileceğim (ne kadar sürede hazırlanır, kaça patlar, yasaklanır mı, içimizde patlar mı gibi gibi) hemde işi yaptırabileceğim birini arıyorum.
İlgilenenler olursa bana PM atabilir. Ayrcıca dışarıdan da ilgilenmek isteyen olur düşüncesi ile mail adresi de yazıyorum.
seekthereet@gmail.com
Saygılar
Edit: Konuyla ilgilenen arkadaşlar daha önceden yaptıkları işlerin referanslarını ve istedikleri raici de yazarlarsa, daha çabuk orta yol buluruz sanırım.
-
O vidyo sitelerinin uygulamasının amacı milletin feys üzerinden vidyoları izleyebilmesi,ama reklam olsun diye böyle birşey yapıyolar. Düşün; eğer patlayacak olsaydı patlardı ama niye patlamadı? Çünkü kullanıcı vidyoyu izleyebilmek için herhalta izin veriyor :)
İşin suyunu çıkarmazsan patlamaz.
Bilen adam için fazla süreceğini sanmam,ama facebook'un apisini kullanmayı bilmek gerek o izinler vs için.
Fiyatınıda bu işle uğraşanlar verir. Bileydimde ben yazaydım :F :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------O vidyo sitelerinin uygulamasının amacı milletin feys üzerinden vidyoları izleyebilmesi,ama reklam olsun diye böyle birşey yapıyolar. Düşün; eğer patlayacak olsaydı patlardı ama niye patlamadı? Çünkü kullanıcı vidyoyu izleyebilmek için herhalta izin veriyor :)
İşin suyunu çıkarmazsan patlamaz.
Bilen adam için fazla süreceğini sanmam,ama facebook'un apisini kullanmayı bilmek gerek o izinler vs için.
Fiyatınıda bu işle uğraşanlar verir. Bileydimde ben yazaydım :F :D
-----------------------------görünen kısmı sadece sitelerin reklamı :) amaç mail list.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------görünen kısmı sadece sitelerin reklamı :) amaç mail list.
-----------------------------Abaza gençler düşünsün orasını :D
-
Birden çok amacı var,
Email, Wallpost, Reklam,Saygınlık, User çekip site üzerinde online arttırma gibi...
Bunların tamamıda aynı şey aslında para....
Fiyat olarak bir web sitesi ne kadara yazdırılıyorsa onun üzerine 400 500 daha koyabilirsin, kişiye göre değişir bu ve senin istediğin uygulamaya göre..
Dipnot: Bir *** firması adını vermiyorum bu tarz gelişmiş uygulamaları 40 50 milyardan satıyor, ki yaptığı firma Philips,Sony,vs vs
Uygulamada işte senin şu arkadaşların bu uygulamayı kullanıyor diye göstereceğim desen ekstra ekstra şeyler işin içine giriyor,
Bir uygulamada max. 3 adet wallpost yapabilirsin... Sonra uygulama facebook üzerinde otomatik olarak kapatılır....
2. Wallpost unda otomatik olarak facebook üzerinden mailine uyarı yollatılır.. Bundan dolayı 3. hakkında diğer uygulamanın wallpostunu kasarsın ve o uygulamada gelişir.
Çok çetrefilli zahmetli şeyler bunlar...
Ayrıca kişi video yu izlerken tüm haklarını karşı tarafa verdiği içinde
uid,email,ad soyad, bla bla alınabiliyor, Ekstra bir izinle doğum günüde istenebiliyordu sanırım yada facebook bir şeyi vermiyordu unuttum....
Uid ve o uygulama için facebook tafarından uygulamana verilen aynı zamanda her kişi için değişen özel bir kod sayesinde wallpost, o kişinin tüm arkadaşlarına şu video yu izledi gibi şeyler yollayabilirisn ... Bu 2 si yoksa uygulamanın hiç bir anlamı yok...
iyi akşamlar...
-
Amaç sadece reklam kasmak. olabildiğince işlevsel olması yeterli benim için. Peki ne istiyorum tam olarak?
Uygulamayı kabul edenlerin arkadaşlarına da paylaşımda bulunma yeterli açıkcası.
Ayrıca eğer mail list önemliyse toplamda 10m mail list var elimde. Ayrıca 250k sayfa mevcut ordan paylaşıp uygulamayı baya bir popüler yapabilirim.
Net rakam verim hocam ya :)