Ücretli Wordpress Teması Yaptırmak (?!)
-
WordPress konusunda uzmanlığım yok. Bir şehir ile ilgili elimde kendimce jenerik bir domainim var. Öncelikli olarak şehri baştan sona komple tanıtan daha çok turizm şablonlu makaleler hazırlayıp aralıklarla yüklemeyi düşünüyorum blog tarzında. bunun yanı sıra video-film-foto arşivi de oluşturacağım yine şehirle ilgili. ilk aşamada ingilizce olmak üzere çoklu dil de düşünüyorum sitenin komplesi için. adwords'e de ticari bir getiri beklemeden bir süreliğine sitenin popülerliğini arttırmak amacıyla üç beş kuruş yatırmayı düşünüyorum. ha bir de o şehre ait çok bokunu çıkarmayacak tarzda (kaynana gelininin eline verdi, tır 10 tane davarı ezdi vs.) haber bölümü de eklemek istiyorum. kendimce belirlediğim hit hedeflerine kısa vadede erişebilirsem, siteyi o yöreye has yöresel ürünlerin (giyim/tekstil/gıda vs.) ürünlerinin satılacağı bir e-ticaret markasına dönüştürmek istiyorum. ama tabi bu işin çok sonraki kısmı orası şimdilik rafta.
bu kısma kadar iş bende. wordpress'i o kadarına da az çok hakim sayılırım .
gelin görün ki sayın müridler özgün ve kaliteli bir tasarıma ihtiyacım var. işi az çok anladınız tahmin ediyorum ama genede sormakta fayda var.
ne istediğimi/isteyeceğimi bilebilmem açısından öncelikle bir wordpress teması yaptırmanın fiyata ve işin süresine/zorluk derecesine vs. etki eden kriterler nelerdir? bizden kim bu işle uğraşıyor ?
Not: Konuyu iş-güç'e açmakla nasıl ettim bilmiyom ama ticari bir alışveriş olduğu için ilk aklıma bura geldi.
-
Eğer elinde html bir tema var ise bunu wordpresse çevirebilirim. Wp yönetim paneline her türlü ekleme çıkarma yaparım. Eğer elinde html tema yoksa bunun için önce tema yazmak veya twma almak gerekir. Bana pm at yardımcı olmaya çalışayım.
-
.up elimde ki html'in belli kriterleri var mıdır? yoksa ps'de çizipde slice'lara böldüğüm bir html bu iş için yeterli olacak mıdır?
-
thekurdo bunu yazdı.up elimde ki html'in belli kriterleri var mıdır? yoksa ps'de çizipde slice'lara böldüğüm bir html bu iş için yeterli olacak mıdır?
PSde çizdiğin bir temayı css ile kullanarak html'e döndürebiliyorsan aslında artık wordpresse geçirmen çok kolay bununla ilgili vidobu paylşaım alanı adlı konudaki eğitim videosunu inceleyebilirsin çok başarılı