folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Ücretsi 1 Yıllık Bedava Kaspersky Lisansi!!!

Ücretsi 1 Yıllık Bedava Kaspersky Lisansi!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Dünyaca ünlü yazılım şirketi Kaspersky Çin'de yaşanan kar felaketinden etkilenen insanlar için bir kampanya düzenledi.

Bu kampanyayla birlikte Kaspersky'nin forumuna üye olan herkes 39,95 $ değerinde bir yıllık Kaspersky AntiVirüs yazılımı lisansına sahip olacaklar. Kaspersky Asia genel müdürü Zhang Lishen'e göre amaç, halkın bu zor durumda ki insanları farketmeleri ve yardım etmelerini sağlamak.

Kaspersky'nin forumuna buradan kayıt olabilirsiniz. Üye olma kısmında en zorlayan kısım sitenin çince olması. Ama bu konuda da bu pdf yardımımıza koşuyor ve resimler yardımıyla adım adım üyelik almanızı sağlıyor.

Üye olduktan sonra gelen e-posta adresinize gelen aktivasyon linkine tıklayarak 1 yıllık Kaspersky Antivirüs 7 lisans şifrenize ulaşabilirsiniz.

Buradan Foruma Üye Olun | Üye Olmayı Beceremeyenler için Resimli Anlatım

Not: Daha Denenmedi

Kaynak : http://www.bildirgec.org/yazi/kaspersky-de...yillik-ucretsiz

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    blacklist olayından sıkılmıştım. Adobe pdf okuyucuyu yükleyeyimde açıp üye olayım bari.. :) Teşekkürler :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    dün verilmişti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    ya netbaba bişey sorcam bu şeyin internet securty için olanı yokmu yani bu formda sadece kav'ün mü serialini alabiliriz

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    mauselaus bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya netbaba bişey sorcam bu şeyin internet securty için olanı yokmu yani bu formda sadece kav'ün mü serialini alabiliriz
    -----------------------------
    yok arkadaşım sadece buna özel bir durum.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    bende internet security var ama yinede bi köşede bulunsun diye aldım bi tane :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    pdf linkindeki 5. adım bir türlü gelmiyor kaspersky bu uygulamayı kaldırdı mı ?

çok uzakta uzak denizlerde...
Toplam Hit: 2257 Toplam Mesaj: 7