Ücretsiz Arama İle İlgili Bilgi (Djalperin Verdiği)
-
ya millet annem tutturdu hollandadaki tanıdıkları arayalım ücretsizmiş die ben pek fazla bi yeri aramadım amk eğer açarsa saatlerce konuşur bide bize fatura girer babamda hesabını benden sorar aceba arasakmı aramasakmı bilgisi olan varmı bi yardım edin
-
evet adsl faturasına yansıyo :DDDD
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------
evet adsl faturasına yansıyo :DDDD
-----------------------------bende endişeleniyorum vallahi kotaya bakıyorum ama...:( faturaya girerse koyar.
-
ya kotaya bende bakıyomda belkide kotayla alakası yoktur die düşündüm göte gelmeyelim sonra
-
ya mantığınız el veriomu faturaya yansıcağı ya dışardan biri okusa kıçıyla gülcek olurmu hiç alla alla sadece kotadan azcık yer oda adamın sesi sonuçta makinene download
edilio yani faturaya yansıma gibi bi olay kessinlikle olmaz ;)
-
hacı eminmisin bak sonra fatura girmesin sen daha öncede kullandınmı ? :D
-
kullanmadım ama yani öle bişi olamaz yani bundan eminim ;) yani o zmn adam virüs yapsın böle voiip sürekli bi yeri arasın oldu cnm eskiden normal telefonla giriliodu
o zmn olsa tmm dicemde şimdi siktim sene bişi olmaz bana güvenin ;)
-
tmm o zmn kardeş sana güveniyorum saol verdiğin bilgiler için iyi akşamlar
-
hahahehehaehehu lan hiç güleceim yoktu adsl nealaka ehuheheh :D
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------ya mantığınız el veriomu faturaya yansıcağı ya dışardan biri okusa kıçıyla gülcek olurmu hiç alla alla sadece kotadan azcık yer oda adamın sesi sonuçta makinene download
edilio yani faturaya yansıma gibi bi olay kessinlikle olmaz ;)
-----------------------------ses makinaya download ediliyosa konuşma bittikten sonra siliniyo mu sesler