Ücretsiz Asp.Net Host

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, bazı deneyler için ücretsiz host sağlayacak yerler biliyor musunuz. Kapasitesi çok fazla önemli değil ama 50 mb olabilir. Bantgenişliği de

idare eder bir durumda olsa güzel olur. Şu aralar wcf servis ile uğraşıyorum, bir türlü kendi localhostumu dışarı açıp servisi çalıştıramadım. O yüzden bildiğiniz

güzel bir host varsa paylaşırsanız sevinirim. 

Edit: host sağlayıcı kendi reklamını vermesin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

444host.com.tr 50 mb veriyolar hızlıda 

edit:reklam yok

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

somee.com

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

edit yaptım arkadşalar konuyu da, bahsettiğiniz 444host ve somee da biliğim kadarıyla reklam olayı var? ben bir de küçük asp.net site denemeleri de yapmak istiyorum. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

awardspace ve host1free diye iki site biliyorum ama onlarda linux tabanlı veriyorlar sanırım istersen bir bak. Benim baya işime yarıyor. 1 yıl ücretsiz 1gb host veriyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sağolasın hocam da benim işime yaramaz bunlar. asp.net destekli olması gerekiyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Konuyu hortlattım kusura bakmayın.Yeni konu açmak istemedim.Banada lazım ücretsiz mssql destekli host.Somee.com denedim sürekli hata veriyor.Başka bildiğiniz host var mı ?

Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 7