Ücretsiz E-Ticaret - Sanal Mağaza Yazılımları
-
Kendimde E-Ticaret işi ile uğraştığım için zamanında çok araştırdım.En iyisi hangisi en kullanışlı olanı hangisi gibi.Bir kaç sefer Tbt de bu tarz e-ticaret scriptlerini arayan muridler gördüm.Bende bilgilerimi tecrübelerimi sizle paylaşmak istedim.Ben çok aradım çok araştırdım ama muridler armasın zorlanmasın :)
Sizlere bir kaç tane ücretsiz E-ticaret scriptini yazayım..
PrestaShop Bugune kadar kurdugum ve kullandığım ücretsiz E-ticaret yazılımları arasında en güzellerinden bir tanesi.En çok beğendiğim özelliklerinden bir kaç tanesinide aşşağıda yazayım
Kurmak isteyen olursa kurulum ve kurulumdan sonraki sorunlarda elimden geldiği kadar yardımcı olurum..
- Öncelikle tamamen ücretsiz :)
- Kurulumu kolay
- Mükemmel bir Seo altyapısı var
- Kolay değiştirilebilir temalara sahip
- Türkçe olmasıda ayrı bir avantaj
- Bir çok ödeme methodunu destekliyor. Google Sanal Pos, Türkiyedeki bankaların sanal posları, Paypal, Havale, Çek, Kapıda ödeme V.s
- Bir çok modül seçeneği var
- Kargo, ödeme ve diğer ayarların çok basit olması
- Google ile dost bir site :) Özellikle Url'de kategori ve ürün isimlerinin olması Google ile daha sıkı fıkı olmasını sağlıyor
Presta Shop
Örnek Site www.eksenguvenlik.com
Download PrestaShop 1.2.0.1 TürkçeDiğer Bir ücretsiz e-ticaret scripti ise Cube Cart
Prestashopa göre daha az özelliğe sahip ama yinede kurulması kolay google ile dost bir site.Prestashop u beğenmeyen arkadaşlar bu scripti kullanabilir
Örnek site www.essensound.com
İndirme Linki CubeCart 3.0.16 Tr
Tamamen türkçe olan bu scriptide kurup test etmenizde yarar var.Tamamen ücretsiz.ÜCretli veriyonunda ise sadece sayfa altında ve title da bulunan " powered by cubecart " Yazısı kalkıyor o kadar :)
İki sistemide uzun süre kurup kullanıp test ettiğim için konu hakkında baya bilgili sayılırım..Sormak istediğiniz sorular varsa sorun, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.Scriptler yada E-ticaret hakkında her türlü sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım. Hatta ve hatta kuramayan olursa kurarımda :) Herhangibi bir maddi beklentimde yok.Maksat işiniz görülsün ( heaa Teşekkür etmek için sitenizin bir kenerına benim sitenin linkini koyarsınız o ayrı mesele :P )
Not : Yazı biryerden kopya filan değildir kendim yazdım ona göre :P
-
İlk Mesajı editliyemediğim için buraya yazıyorum. Bu scriptler işinizi görmez ise daha devamıda ar onlarıda eklerim.. Ama en favorilerim bunlar oldugu için bunları ekledim. İsterseniz uygun fiyatlı profosyonel yazılımlarda kullanıyorum.Onlarıda anlatır konu hakkında bilgi verebilirim..
Saygılar
-
saol hajım deneriz bi ara
-
bilgilendirmen için tşk. ederim. devamını da istiyorum doğrusu vaktin oldukça.. tekrar sağolasın..
-
Kendi kullandığım denediğim test ettiğim scriptleri bu başlık altında eklemeye devam edeceğim