folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Ücretsiz E-Ticaret - Sanal Mağaza Yazılımları

Ücretsiz E-Ticaret - Sanal Mağaza Yazılımları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Kendimde E-Ticaret işi ile uğraştığım için zamanında çok araştırdım.En iyisi hangisi en kullanışlı olanı hangisi gibi.Bir kaç sefer Tbt de bu tarz e-ticaret scriptlerini arayan muridler gördüm.Bende bilgilerimi tecrübelerimi sizle paylaşmak istedim.Ben çok aradım çok araştırdım ama muridler armasın zorlanmasın :)

Sizlere bir kaç tane ücretsiz E-ticaret scriptini yazayım..

PrestaShop Bugune kadar kurdugum ve kullandığım ücretsiz E-ticaret yazılımları arasında en güzellerinden bir tanesi.En çok beğendiğim özelliklerinden bir kaç tanesinide aşşağıda yazayım

Kurmak isteyen olursa kurulum ve kurulumdan sonraki sorunlarda elimden geldiği kadar yardımcı olurum..

• Öncelikle tamamen ücretsiz :)
    • Kurulumu kolay
    • Mükemmel bir Seo altyapısı var
    • Kolay değiştirilebilir temalara sahip
    • Türkçe olmasıda ayrı bir avantaj
    • Bir çok ödeme methodunu destekliyor. Google Sanal Pos, Türkiyedeki bankaların sanal posları, Paypal, Havale, Çek, Kapıda ödeme V.s
    • Bir çok modül seçeneği var 
    • Kargo, ödeme ve diğer ayarların çok basit olması
    • Google ile dost bir site :) Özellikle Url'de kategori ve ürün isimlerinin olması Google ile daha sıkı fıkı olmasını sağlıyor

Presta Shop

Örnek Site  www.eksenguvenlik.com

Download PrestaShop 1.2.0.1 Türkçe 

Presta Shop Türkiye Sayfası

Diğer Bir ücretsiz e-ticaret scripti ise  Cube Cart

Prestashopa göre daha az özelliğe sahip ama yinede kurulması kolay google ile dost bir site.Prestashop u beğenmeyen arkadaşlar bu scripti kullanabilir

Örnek site www.essensound.com

İndirme Linki  CubeCart 3.0.16 Tr

Tamamen türkçe olan bu scriptide kurup test etmenizde yarar var.Tamamen ücretsiz.ÜCretli veriyonunda ise sadece sayfa altında ve title da bulunan " powered by cubecart " Yazısı kalkıyor o kadar :)

İki sistemide uzun süre kurup kullanıp test ettiğim için konu hakkında baya bilgili sayılırım..Sormak istediğiniz sorular varsa sorun, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.Scriptler yada E-ticaret hakkında her türlü sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım. Hatta ve hatta kuramayan olursa kurarımda :) Herhangibi bir maddi beklentimde yok.Maksat işiniz görülsün ( heaa Teşekkür etmek için sitenizin bir kenerına benim sitenin linkini koyarsınız o ayrı mesele :P )

Not : Yazı biryerden kopya filan değildir kendim yazdım ona göre :P

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

İlk Mesajı editliyemediğim için buraya yazıyorum. Bu scriptler işinizi görmez ise daha devamıda ar onlarıda eklerim.. Ama en favorilerim bunlar oldugu için bunları ekledim. İsterseniz uygun fiyatlı profosyonel yazılımlarda kullanıyorum.Onlarıda anlatır konu hakkında bilgi verebilirim..

Saygılar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    saol hajım deneriz bi ara

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

bilgilendirmen için tşk. ederim. devamını da istiyorum doğrusu vaktin oldukça.. tekrar sağolasın..

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Kendi kullandığım denediğim test ettiğim scriptleri bu başlık altında eklemeye devam edeceğim

Toplam Hit: 3045 Toplam Mesaj: 5