Ücretsiz Host Verebilecek ?
-
Bir süredir HolyZone'un hostunda barınıyordu siteler ama bir sorun olmus...
Host ücretini karsılayabilsem bu yola basvurmazdım ama inanın aile olarak büyük bir maddi krize girdik.
Neyse, sonuc olarak hayrına host verebilecek arkadaslar varsa lütfen bana ulassın...
Tesekkürler...
-
Hazır mürid konu açmışken byethost,funpic,000webhost dışında güzel kaliteli php host varmı bildiğiniz bedava?
-
ripway var :W
-
buldum.
konu silinebilir, ilgilenenlere tesekkürler :)
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------
ripway var :W
-----------------------------Onun mysql desteği varmıki ?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------buldum.
konu silinebilir, ilgilenenlere tesekkürler :)
-----------------------------Eğer bulduğun bedava dağıtılan bi host ise bizimlede paylaşırmısın ?
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------Hazır mürid konu açmışken byethost,funpic,000webhost dışında güzel kaliteli php host varmı bildiğiniz bedava?
-----------------------------byethost un nesi var?
-
SyspioniC bunu yazdı:
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------Hazır mürid konu açmışken byethost,funpic,000webhost dışında güzel kaliteli php host varmı bildiğiniz bedava?
-----------------------------ftp ye mesala banner atıyorum eski banner ile 15 dakika sonra değişiyo.
-
Scofield bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------ftp ye mesala banner atıyorum eski banner ile 15 dakika sonra değişiyo.
-----------------------------valla ben kullanıyodum pek problem yaşamadım da
-
ay sonunda verecem bir kaçtane :)