Ücretsiz Hosting
-
şimdi yeni bir projeye basladım yazdım bitirdim kendime ayit türkiye lokasyonlu serverım far bildiginiz gibi meb.k12.tr ucretsiz okullara web host veriyor ama 20 mb alan
ben okullara sınırsız alan sınırsız bwich asp , php , asp.net , mysql , postgaresql , access sınırsız subdomain sınırsız mail ..... destekli ucretsiz hosting dagıtıcam destekde olcak sizce tutarmı
-
beleş olan herşey tutar abicim türkiyede
-
hocam 1 hafta oldu siteyi acalı 1 basvuru bilen yok :(
-
hocam okullara mail at böle böle die o zaman olabilir belki
-
şimdi normal insanlara dağıtsam ama yonetim paneli yok yo derken ben yazdım diyelim subdomain ekliyorsun ekler eklemez aktif olmuyor ben onaylıyorum panelden acıyorum bu sizizn gibi kişiler icin sorun olurmu
-
Daha Türkçeyi düzgün telaffuz ederek yazmamışsın.Bandwith-ede bandwich demişsin.
Nasıl yazdın bilmiyorum onca kodu düzgün telaffuz ederek yazarak.
-
benim anlamadığım neden okullara beleş host veriyosun? yoksa reklam falanmı yapcaksın footerda xyz.com tarafından host edilmektedir diye. amaç nedir hocam.
-
şimdi ben turkceyi telafus deil klavyeye alışmdm onca koduda bya i yazdım
2. amacım yonetim paneli yazdıgım yonetim panelinde reklam var o reklama okullar haftada 1 tıklıması gerekecek ordan kazancam ama yonetim panelinin kotu yanı var
ancak ole yapabildim : ftp ekleyince , subdomain ekleyince , mail ekleyince , domain host edince anında olmuyor ben oynetim panelinde islemleri goruyorum bakıyorum su kullancı domain eklemiş onaylıyorum hosting yonetim panelinde isi yapıyorum zaten okullar pek fazla işlem yapmazlar ama normal herkese dağıtsam bu hostingi sizce bu yonetim panelinin ble olmasu işi bozarmı
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
beleş olan herşey tutar abicim türkiyede
-----------------------------hea doru.. arkinfes bizi de gör yetimiz diye dışlama :|
-
ya tmm işte tüm tahribat müritlerinede vericem ancak dedigim gibi yonetim panelindeki işlemler anlık olmuyo ben goruyorum onaylayıp elle yapıyorum başvuruları pm ile yapın ben yarın acarım hepsini