Ücretsiz Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

şimdi yeni bir projeye basladım yazdım bitirdim kendime ayit türkiye lokasyonlu serverım far bildiginiz gibi meb.k12.tr ucretsiz okullara web host veriyor ama 20 mb alan

ben okullara sınırsız alan sınırsız bwich asp , php , asp.net , mysql , postgaresql , access sınırsız subdomain sınırsız mail .....  destekli ucretsiz hosting dagıtıcam destekde olcak sizce tutarmı

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    beleş olan herşey tutar abicim türkiyede

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    hocam 1 hafta oldu siteyi acalı 1 basvuru bilen yok :(

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    hocam okullara mail at böle böle die o zaman olabilir belki

www.yesilgrow.com - Growshop
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    şimdi normal insanlara dağıtsam ama yonetim paneli yok yo derken ben yazdım diyelim subdomain ekliyorsun ekler eklemez aktif olmuyor ben onaylıyorum panelden acıyorum bu sizizn gibi kişiler icin sorun olurmu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha Türkçeyi düzgün telaffuz ederek yazmamışsın.Bandwith-ede bandwich demişsin.

Nasıl yazdın bilmiyorum onca kodu düzgün telaffuz ederek yazarak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    benim anlamadığım neden okullara beleş host veriyosun? yoksa reklam falanmı yapcaksın footerda xyz.com tarafından host edilmektedir diye. amaç nedir hocam.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

şimdi ben turkceyi telafus deil klavyeye alışmdm onca koduda bya i yazdım

2. amacım yonetim paneli yazdıgım yonetim panelinde reklam var o reklama okullar haftada 1 tıklıması gerekecek  ordan kazancam  ama yonetim panelinin kotu yanı var

ancak ole yapabildim : ftp ekleyince , subdomain ekleyince , mail ekleyince , domain host edince anında olmuyor ben oynetim panelinde islemleri goruyorum bakıyorum su kullancı domain eklemiş onaylıyorum hosting yonetim panelinde isi yapıyorum zaten okullar pek fazla işlem yapmazlar ama normal herkese dağıtsam bu hostingi sizce bu yonetim panelinin ble olmasu işi bozarmı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------
    beleş olan herşey tutar abicim türkiyede

-----------------------------

hea doru.. arkinfes bizi de gör yetimiz diye dışlama :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ya tmm işte tüm tahribat müritlerinede vericem ancak dedigim gibi yonetim panelindeki işlemler anlık olmuyo ben goruyorum onaylayıp elle yapıyorum başvuruları pm ile yapın ben yarın acarım hepsini

Toplam Hit: 1965 Toplam Mesaj: 10