Ücretsiz Katolog , Broşür , Afiş , Kartvizit Tasarımı Yapılır
-
Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı üzere ücretsiz tasarımlarınızı yapabilirim
ücretsiz yapmamın amacı yapılan işleri referans olarak kenarda durması için ayıracağım şuan iş durumları bozuk çalışmıyorum elimde referans yok birkaç bişey yapar kenara koyarım dedim
tasarım yapılmasını isteyen arkadaşlar detayları iyice yazıp bana mail olarak gönderirseniz çok iyi olur
yapım süresi olarak bişey diyemem bana gelen işlere bağlı olarak yetiştirmeye çalışırım
Örnek : bir ürünü broşür vb. tasarımda istiyorsanız bana o ürünün fotoğrafını göndermelisiniz arka plan beyaz olmalı yüksek çözünürlükte fotoğraf daha iyi olucaktır size ait logo felan varsa eğer " EPS yada vektörel çizilmiş halini göndermelisiniz "
irtibat
blue.design133@gmail.com
-
HP İçin Bişeyler Paslaya Bilirim Hocam
-
Uzunca bir pm attım :D
-
brosur bastıracagız ızmırdemısn ? fıyatları belırtırsen sevınırım pm at tel bırak cıkıyorum sımdı dısarı
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
HP İçin Bişeyler Paslaya Bilirim Hocam
-----------------------------tamam hocam detayları mail olarak atarsanız çok iyi olur ;)
-
hipokondriyak bunu yazdı:
brosur bastıracagız ızmırdemısn ? fıyatları belırtırsen sevınırım pm at tel bırak cıkıyorum sımdı dısarı
-----------------------------dostum ücret felan yok ücretsiz yapıyorum detayları mail olarak gönderirsin
-
bu arada arkadaşlar detayları pm ile değilde mail olarak atarsanız çok iyi olur
teşekkürler
-
hocam sadece tasarım mı yapıyorsun yoksa baskı da yapıyor musun
-
alkow bunu yazdı:
hocam sadece tasarım mı yapıyorsun yoksa baskı da yapıyor musun
-----------------------------sadece tasarım
-
hacı hala yapıyormusun zamansız kartvizit im bitti yeni tasarım arıyorum:(