Ücretsiz Kitap Bağışlamak İsteyenler ?
-
Kampanyanın adı Bir çocuk,Bir kitap,Aydınlık bir gelecek...
Arkadaşlar ÇYDD bir kampanya düzenliyor.İhtiyacı olan gençler için kitap topluyor.Siz telefon açıyorsunuz kargo evinize geliyor bağışlamak istediğiniz kitapları alıyor ve gerekli yere teslim ediyor hiç bir ücret ödemiyorsunuz ve kitap ihtiyaç sahibine okul ve öğrencilere ulaştırılıyor.Ben bir çuval ansiklopedi bağışlıyorum evde internet olduğu için gerek yok eğer sizde düşünürseniz böyle bir şeyi http://www.tnt.com/express/tr_tr/site/home/about_us/hizmet_noktalarimiz.html burdan bölgenizdeki kargonun telefon numarasını arayın kaydını yaptırın size gün ve saat veriyorlar o saatte evinizden alıyor..
-
eywallah kardesım saolasın,ınsallah yardımlarımız sahıplerıne hızlıca ulasır ve hedeflerıne ulasır bu kardeslerım...
-
İnş bende bu sene girince üniversiteye istediğim bölüme istediğim okula hepsini gerekirse kendim elimle götürücem vericem
-
Böyle bir bilgiyi paylaştığın için teşekkürler hocam..
Memlekete gittiğimde ben de bağışlayacağım..
-
Saolsun arkadaşlarlar yardıma ihtiyacı olan insanlara azda olsa yardımcı olmak bizim görevimiz.Bu kampanya 25 Eylül 2010 tarihine kadar arkadaşlar yardım yapmak isteyenlerin bilgisine
-
up
-
up