Ücretsiz Lens Tester I İsteyebileceğim Yerler
-
AIR Optix for Astigmatism testerı lazım müridler, internet üzerinden isteyebileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
-
Hiç mi gözü bozuk adam yok yav :D
-
bana da lazım astigmat lensi iki numaramda farklı olduğu için 2kutu lens canıma okur şu anda. ama deneme lensi bulsamcüzi bişeyler öderim :))
-
hocam ben kullanmıstım o lensten rahat lenstir iyidir sorun cıkmaz ama tabi goze gore degisir mesela purevision rahat gelmez bana degisiyor iste goze gore , eger tanıdık gozlukcu varsa iste verir genelde
-
2 aydır kullanıyorum lens ve sıkıntısını görmedim normalde aldığım lensler aylık olarak tabir ediliyor
yani 1 ay boyunca gözde kalabiliyor teknik olarak ama aldığım eleman haftada bir çıkarıp suya koyarsam dah uzun kullanabilirim demişti
o şekil kullanıyorum 2 göz numaramda farklı olduğu için 2 kutu aldım normalde 6ay gitmesi lazım ama bakımını yapıyorum
ufacık bi rahatsızlık oldugunda hemen suya koyuyorum takıp çıkarırken dikkat ediyorum yırtmamaya yani 1yıla yakın gider bunlar :W
astigmat konusunda ise birçok marka 0.50e astigmat çıkarmaz bunu gereksiz bulur ki lens kısmen bunu kaybediyor min 0.75e astigmat çıkarıyorlar
0.50 çıkaranlar ise 30-40 lira daha fazla istiyor fiyat olarak buda aklınızda kalsın :)
not : konu ile ilgili değil ama genel anlamda lenslerle ilgili bilgi vermek istedim :F
-
lens kullananlara sorum var bende lense geçmeyi düşünüyorum fakat :
1)Lens takınca gözümüz biraz dışarı çıkık duruyor mu ?
2)gözümüzde lens varken gözümüze darbe yedik diyelim lens dik açıyla gözümüze girer mi
-
cagilgurbuz bunu yazdı
lens kullananlara sorum var bende lense geçmeyi düşünüyorum fakat :
1)Lens takınca gözümüz biraz dışarı çıkık duruyor mu ?
2)gözümüzde lens varken gözümüze darbe yedik diyelim lens dik açıyla gözümüze girer mi
1- hayır, çok ince. dikkatli bakmazsan anlayamazsın bile.
2- hayır, gözünden çıkma ihtimali var ama lensin.
konuyu açan arkadaşa, hastanelerden yada gözlükçülerden rica edersen yollama ihtimalleri var.
-
Lens hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim müridler. İlk baş takması zor gelir gözün baya kızarır falan ama sonra alışırsın. Ben hala çıkarırken zorlanıyorum. Takması kolay ama çıkarması beni deli ediyor. Tamam çıkarıyorum da bazen elin tam kuru olmuyor birazda gözün yaşardımı çıkarmak çok zor oluyor :D