folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ücretsiz Lens Tester I İsteyebileceğim Yerler

Ücretsiz Lens Tester I İsteyebileceğim Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

AIR Optix for Astigmatism testerı lazım müridler, internet üzerinden isteyebileceğim bir yer var mı bildiğiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Hiç mi gözü bozuk adam yok yav :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    bana da lazım astigmat lensi iki numaramda farklı olduğu için 2kutu lens canıma okur şu anda. ama deneme lensi bulsamcüzi bişeyler öderim :))

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek

hocam ben kullanmıstım o lensten rahat lenstir iyidir sorun cıkmaz ama tabi goze gore degisir mesela purevision rahat gelmez bana degisiyor iste goze gore , eger tanıdık gozlukcu varsa iste verir genelde 

Bauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

2 aydır kullanıyorum lens ve sıkıntısını görmedim normalde aldığım lensler aylık olarak tabir ediliyor

yani 1 ay boyunca gözde kalabiliyor teknik olarak ama aldığım eleman haftada bir çıkarıp suya koyarsam dah uzun kullanabilirim demişti

o şekil kullanıyorum 2 göz numaramda farklı olduğu için 2 kutu aldım normalde 6ay gitmesi lazım ama bakımını yapıyorum

ufacık bi rahatsızlık oldugunda hemen suya koyuyorum takıp çıkarırken dikkat ediyorum yırtmamaya yani 1yıla yakın gider bunlar :W

astigmat konusunda ise birçok marka 0.50e astigmat çıkarmaz bunu gereksiz bulur ki lens kısmen bunu kaybediyor min 0.75e astigmat çıkarıyorlar

0.50 çıkaranlar ise 30-40 lira daha fazla istiyor fiyat olarak buda aklınızda kalsın :)

not : konu ile ilgili değil ama genel anlamda lenslerle ilgili bilgi vermek istedim :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

lens kullananlara sorum var bende lense geçmeyi düşünüyorum fakat :

1)Lens takınca gözümüz biraz dışarı çıkık duruyor mu ?

2)gözümüzde lens varken gözümüze darbe yedik diyelim lens dik açıyla gözümüze girer mi

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyShit
    HolyShit's avatar
    Erkek
    cagilgurbuz bunu yazdı

lens kullananlara sorum var bende lense geçmeyi düşünüyorum fakat :

1)Lens takınca gözümüz biraz dışarı çıkık duruyor mu ?

2)gözümüzde lens varken gözümüze darbe yedik diyelim lens dik açıyla gözümüze girer mi

1- hayır, çok ince. dikkatli bakmazsan anlayamazsın bile.

2- hayır, gözünden çıkma ihtimali var ama lensin.

konuyu açan arkadaşa, hastanelerden yada gözlükçülerden rica edersen yollama ihtimalleri var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Lens hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim müridler. İlk baş takması zor gelir gözün baya kızarır falan ama sonra alışırsın. Ben hala çıkarırken zorlanıyorum. Takması kolay ama çıkarması beni deli ediyor. Tamam çıkarıyorum da bazen elin tam kuru olmuyor birazda gözün yaşardımı çıkarmak çok zor oluyor :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 2067 Toplam Mesaj: 8