Ücretsiz Lösemili Çocuklar Hastahanesi
-
Bana az önce gelen maili sizlerle paylaşmak istedim.
ÜCRETSİZ LOSEMİLİ ÇOCUKLAR HASTANESİ..........
Merhabalar,
LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) 3.5 yıllık bir vakıf olmasına rağmen Türkiye'nin ilk lösemili çocuklar hastanesi LÖsante’yi Ankara'da kurdu. Yemeğinden pijamasına, muayenesinden tahliline herşey ücretsiz olarak çocuklara sunuluyor. Ankara dışından gelen ailelere de apart oda hizmeti veriliyor. Vakıf kullanmadığımız giysi, ev eşyası, oyuncak, bisiklet ve yiyecek yardımlarını kabul ettiği gibi, YKB 477 Şube 1-002666 hesaba tutar ne olursa olsun bağış da yapılabiliyor.
Tel : 0312- 447 06 60
NOT:Belki bu maili 10 kişiye yollarsanız hayatınızda büyük değişikler olmayacak. Ya da kimseye yollamazsanız hayatınız kararmayacak. Fakat bu iş için harcadığınız zaman ve emek, çok daha iyi değerlendirilmiş olacaktır.
Lütfen en azından tanıdıklarınıza forward edin -
lösemili çocuklar için büyük bi umut (:
-
yaw çok güzelde şey dicem web siteleri war mı yada ne biliyim ulaşım için sadece o telefon mu fotografları war mı bi görsem bişi warda güvenmem lazım :S çok dolandırıcılar war bu sıralar insanların zaaflarını kullanıyoalr yanlış anlaşılmasın. ankarada bunu gören yani war oldugunu isplatlıcak biri war mı ?
-
işte asıl paylaşım bu.sağolasın hacım bilgilendirdiğin için emin ol tanıdıklarımı da bu konudan haberdar edeceğim.
-
-
çok güzel
-
bende araştırdım orasıymış saolasun.