Ücretsiz Medal Of Honor Pacific Assault
-
https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house linkinden hesabınıza ekleyebilirsiniz.
mkyb tarafından 25/Mar/16 20:48 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Aldım, teşekkürler.
-
bu originin anasını.. :) birisi hesabımı çalmış. mailime giremediği için şifreyi sıfırladım ama gizli soru koymuş. kendi bilgilerimi editleyebilmek için gizli sorunun cevabını istiyor :D
hayır bir de saçma bir nick koymuş adam değiştiremiyorum :D
NOT: Elimde bir tane Max Payne3 keyi var. Rockstar Games Social Club ile aktif ediliyor. Voidu dan almıştım 1 yıldır duruyor.. Oynayacak olan pm atsın. İlk atana gönderirim.
BerkayCit tarafından 25/Mar/16 22:11 tarihinde düzenlenmiştir -
mRBerkay bunu yazdı
bu originin anasını.. :) birisi hesabımı çalmış. mailime giremediği için şifreyi sıfırladım ama gizli soru koymuş. kendi bilgilerimi editleyebilmek için gizli sorunun cevabını istiyor :D
Hocam e-posta değiştirilemiyor sanırım, onun üzerinden ihbar edebilirsiniz diye düşünüyorum.
-
RaNGeR bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Hocam e-posta değiştirilemiyor sanırım, onun üzerinden ihbar edebilirsiniz diye düşünüyorum.
ihbar etme varsa bakarım hocam bir ara.. çokta önemli değil zaten sağolasın.
-
Konuyu çok dağıttık kusura bakmayın :D Ama max payne3 vericem demiştim. Kazanan Kreyzi oldu. Onuda belirteyim. İyi günler. :)
BerkayCit tarafından 26/Mar/16 11:01 tarihinde düzenlenmiştir