Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları Ve Seminerler
-
Manisalı olan arkadaşlar bilir belki elginkan şirketler grubu ünlüdür.eca'nın sahipleridir.Manisa,kocaeli gibi birkaç ilde ücretsiz meslek edindirme v.b kurslar verilmektedir.PIC ve PLC kurslarına gıttım ögrendım sertifikalarımı aldım.İsteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim.Yaş sınırlaması yok.Sadece manisaya giderken yol paranız sizden birde özel harcamanız olursa.Ögleden sonraya sarkan kurslar olursa ögle yemegını vakıf karsılamakta.
ayrıntılı bılgı ıcın;
Bknz. http://www.uemtem.org.tr
not:Daha önce konuyu açmıştım mutlaka inceleyin ege bolgesınde olan yada yakın olan arkadaslar.2-3 ay icinde şansınız var ise hemen kurs teklifi geliyor.Konu iş güc ve takas bolumunde oldugu icin anasayfaya geçmedi(?)
-
istanbuldayım bilgilendirmen güzel ve ince bi düşünce bu tarz hizmetleri göz ardı etmemek lazım
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
istanbuldayım bilgilendirmen güzel ve ince bi düşünce bu tarz hizmetleri göz ardı etmemek lazım
-----------------------------
Sagol.konu guncel -
bilgilendirme için saol.manisalı olarak benim bile haberim yoktu:S
-
konu güncel belki birine rastgelir.
-
bunun istanbulda olanı nie yok püofs.
-
bilgi için sağol çok iyi oldu bu..
-
hea bide manisa tarzanı olacaz hiç duymamışım. boşuna demiyor millet çevreni değiştir diye. gerçi bursadayım fakat feci boş vaktim var araştırdım plc için ama sertifikam olmadığı için önce diğer kurslara katılmam lazımmış. bir aya kalmaz manisadayım gibi bi süre kalırım heralde hafta sonlarına iş çıktı güzel güzel :) teşekkür ettim cordelian hoca.
-
ozellikle iş ilanları bolumunu takip edin hocam.sol tarafta ana sayfada menü.