folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Ücretsiz Php Haber Scripti Varmı ? İstek

Ücretsiz Php Haber Scripti Varmı ? İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

arkadaşlar ücretsiz php haber scripti lazım. sitemin subdomain ine kuracağım. haberler.com a benzese iyi olur. birde çalışsın mümkünse...

googlede 2 gündür baya aradım bayada indirdim fakat elle tutulur bir sonuç alamadım. çoğu sql hatası veriyor ... bi zahmet yardım arkadaşlar.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

hocam kusura bakma ölüden göt istiyorsun sende o yazılımlar ücretli

http://baymyo.com/Default.aspx?m=Projeler&pno=2 şuradan bakabilirsin ona benzer birşey

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

canım verivesin nolacak toprak olmayacak mı bu sonunda . böcekler yemicek mi bunu  :D

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

canım verivesin nolacak toprak olmayacak mı bu sonunda . böcekler yemicek mi bunu  :D

la hoca hepsi ücretli yazılımlar en az 1 - 30 bin lira arası bir fiyat varsa öyler bir durumun alabilirsin. Ama yukarıda verdiğim linkteki scripte dediğin siteye benzer bir yazılımdır.

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Hocam ücretsizini bulamassın bulacağın warez olur oda ya çalışmaz ya sağında solunda açık olur.Ya vericen 200-250 lira alıcaksın bir haber sistemi yada 50-100 tl arasında çok güzel wordpress haber temaları var.

haberyazilimi.com şöyle birşey vardı sitenin reklam alanlarının bir kısmında kendi reklamlarını yayınlıyordu,yanlız yazılım ücretsizmi tam anlayamadım.

Nibun tarafından 26/Nis/13 13:18 tarihinde düzenlenmiştir

hadi sevişelim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

http://baymyo.com/Default.aspx?m=Projeler&pno=2 şuradan bakabilirsin ona benzer birşey

indirdim hocamda bu asp bana php si lazım. belki arşivlerinizde falan vardır bi karıştırıverin size zahmet

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Nibun bunu yazdı

Hocam ücretsizini bulamassın bulacağın warez olur oda ya çalışmaz ya sağında solunda açık olur.Ya vericen 200-250 lira alıcaksın bir haber sistemi yada 50-100 tl arasında çok güzel wordpress haber temaları var.

sitem php ye kurulu olmasa windows hostinge geçecem aspde bedava çok. yanlız ana sitem php olduğu için bi dünyada konu var geçmek istemiyorum.dediğin gibi  vercez olmassa parayı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

indirdim hocamda bu asp bana php si lazım. belki arşivlerinizde falan vardır bi karıştırıverin size zahmet

tam diyecektim bu asp.net diye :D

bende şu sadece sol tarafa yaslanmış siteleri hiç sevmiyorum direk çıkıyorum yahu bunu niye ortalamıyorlar güzelce :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    wordpress

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
Toplam Hit: 2398 Toplam Mesaj: 9