Ücretsiz Restoran Otomasyon Programı
-
Restoran için basit menü eklenecek, fiyatı yazacak, call-id entegreli ücretsiz bir program var mıdır? Tek yapmasını istediğim şey telefon çalınca, ekrana düşsün kayıtlıysa direkt sipariş deyip kişinin söylediği ürünleri eklesin kasiyer fiş çıksın, ve ya kayıtlı değilse o müşteri kaydedebilsin adres olarak.
Bunu yapan ücretsiz bir program yoksa, ben yapmaya kalksam ortalama ne kadar zamanımı alır ve hangi yolları izlemem lazım? -
Hocam ben olsam ücretsiz olanı kullanmazdım.Teknik destek olmaz,tüm alt yapı ona göre kurulur bir sorun olsa muhatap bulamazsın gibi gibi.İllaki hazır sistemler vardır.2 gün sonra kapatsalar bir hak iddaa edemezsin çünkü adamlar para kazanmıyor :)
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Hocam ben olsam ücretsiz olanı kullanmazdım.Teknik destek olmaz,tüm alt yapı ona göre kurulur bir sorun olsa muhatap bulamazsın gibi gibi.İllaki hazır sistemler vardır.2 gün sonra kapatsalar bir hak iddaa edemezsin çünkü adamlar para kazanmıyor :)
Ben şey gibi düşündüm biraz hani serverını osunu busunu sen bağlarsın linux mantığı gibi, ama editlerini de sen yapar kullanırsın. Öyle bir şey vardır belki ne bileyim githubda orada burada bir tane insaflı yapmıştır herhalde :)
-
Adisyo diye bulut tabanlı var hocam uzun süre bizim işimizi görmüştü fiyatı da makul olması lazım hatırladığım kadarıyla
-
pm den numaranı yaz yardımcı olayım hocam kendi mekanınsa..
-
odoo restaurant uygulaması ile ücretsiz open source olarak kullanabilirsin para vermene gerek yok.