Ücretsiz Solid Works Kitabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek

Özel bir matbaa da yönetici olarak çalışıyorum ürettiğimiz solid works 2008 kitabından bir adet masamda ne zamandır duruyu ihtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek istiyorum öğrenci olup gerçekten bu kitaba ihtiyacı olan birine giderse sevinirim ofiste olduğum için sürekli forumda olamıyorum gerçekten böyle bir ihtiyacı olan arkdaş PM ile ulaşsın.

Do you mind if I smoke?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam ben isterim ya lazım bana geçen yıl bitti öğrencilik ama kursa gtcem filan diye konu açtım 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

öğrenciyim bu dönem alıcam solidworks dersini ben alabilirim hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Telefonla görüştük arkaşla aynı yerden çıktık yarın elden alıcam arkadaştan ilgisi için çok teşekkürler.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Arkadaş az önce iş yerime kadar geldi kitabı verdi çok teşkkür ediyorum. Biraz sohbet ettik kendisiyle. Tekrardan teşekkürler. 

Toplam Hit: 817 Toplam Mesaj: 5