Ücretsiz Wordpress Adult Bot Sistemi Google Drive Ve Openload XYZ Adult Sistemi
-
Nasıl Kullanılır?
http://botamk.com adresinden ücretsiz bir hesap oluşturun.
Site ekleme işlemini yapmadan önce; siteniz ve BotAMK arasındaki bağlantıyı sağlamak için botamk.zip dosyasını indirin. İndirdiğiniz dosyanın içindeki "botamk" klasörünü FTP bağlantısı ile sitenizin ana dizinine (WordPress'in kurulu olduğu dizine) ekleyin. Sitenizi sisteme eklemek için hazırsınız!
Site ekleme rehberi bölümünden eklemek istediğiniz wordpress sitenizi artık sisteme ekleyebilirsiniz.
Site ekleme işlemi sonrasında videoların sitenizde görüntülenmesi için site ayarlarınızı tanımlamak üzere Site Ayarları sekmesine giriş yaparak botu kullanmaya başlamadan önce, bir kez sitenizin özel alanlarını ve görünüm ayarlarını yapmanız gerekmektedir.
Bu işlem sonrasında eğer temanızda süre, özel video alanı, kapak resmi için özel alan mevcut ise BotAMK siteniz ile tam uyumlu olarak çalışacaktır.
Yaşadığınız tüm sorunlar için amk.network skype adresini ekleyerek destek alabilirsiniz.
Alternatif olarak:
Yeni Wordpress Eklentimiz:
-
Bi domain alıp giricem bu işe
-
KaptaN bunu yazdı
Bi domain alıp giricem bu işe
Acun.kim domainini degerlendirmek lazim.
Zamaninda mürit hediye etmisti.
-
Diyelim girdik tutturduk. Reklamı kimden alıyoruz
-
noname bunu yazdı
Diyelim girdik tutturduk. Reklamı kimden alıyoruz
Güzel soru :)
-
Mesajım bulunsun:D
-
wordpress ekletimizde çıktı direk sitenize ekleyip kullanabilirsiniz.
buradan indir:
-
Kactir bir yerlerde goruyorum bu tur seyler en son bende bu ise girecem fakat gizliligi nasil saglayacagimi bilmedigimden giremiyorum bu isi yapan biri pm atarsa
-
TheAvenqer bunu yazdı
Kactir bir yerlerde goruyorum bu tur seyler en son bende bu ise girecem fakat gizliligi nasil saglayacagimi bilmedigimden giremiyorum bu isi yapan biri pm atarsa
bende isterem bunun cevabını^^
-
sanal kart satan birsürü kişi var nette örneğin 40 lirayı 55 liraya satıyorlar kart ile namecheap.com gibi bir siteden domaininizi alıyorsunuz ya da bitcoin kullanabilirsiniz
adult hosting satan arkadaşlarda var aynı şekilde küçük aylık5 dolarlık bir vps kullanıp cloudflare ile gizliliğinizi sağlamanız yeterli olacaktır. Önemli olan Tib vs gibi durumlarda doğrudan size ulaşılmasını engellemek türk adult piyasası yerine yabancı adult için uğraşsanız herşey daha güzel olur
-
openload videoları sürekli güncellenmektedir arkadaşlar.