Ucuz Adult Hosting Onerisi
-
merhabalar.halihazirda bi adult sitenin kopyasini yapicam (adamlarin uyelik parali ben beles yapicam) bu durumda beni banlayip hesabi kapatmiycak fiyati ucuk olmayan alani, trafigi bol hosting varmi bildiginiz?
-
hostgator var ama şikayet gelirse kapatırlar, o iş hostingle olacak iş olsa biz aylık 700 lira dedicated parası vermezdik hacı.
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
hostgator var ama şikayet gelirse kapatırlar, o iş hostingle olacak iş olsa biz aylık 700 lira dedicated parası vermezdik hacı.
-----------------------------bu aylik hostta siteyi oturtup onumuzdeki ay dedicated e tasimayi dusunuyorum bende.
-
neti kısıtlama olayı gündemde hocam elimizi ayamızı çektik adulttan :D
-
kaç k hitin var bilmiyorum ama eğer 100K ya kadar bir siten varsa sağlam bir opt ile vpsdede barındırırsın.Aylık 100 dolar masrafın olur.Adult host dersende 1-2 haftaya alvemar.com.tr adult hosting için ayrı bir server alıcak orayı bekle.
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------700 lira decicated parası verıyorsun ne sıtelerın var pm at hıtlerı nedır getırısı var mı bu ıslerın ne kadar bırakıyor
-
Bisses bunu yazdı:
neti kısıtlama olayı gündemde hocam elimizi ayamızı çektik adulttan :D
-----------------------------yerel calismayi dusunmuyorum hocam zaten.hatta siteyi acarsam(ki bir aya falan acicam) trden girisleri engelliycem atraksiyon olsun millete
-
hipokondriyak bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------700 lira decicated parası verıyorsun ne sıtelerın var pm at hıtlerı nedır getırısı var mı bu ıslerın ne kadar bırakıyor
-----------------------------Harbiden 700 ona bırakıyosan sen ne kazanıon doktor maaşımı alıyon napıon :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------sen ne kazanıyorsun hacı sadece adutlmu barındırıyon dc