Ucuz Adult Hosting Onerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar.halihazirda bi adult sitenin kopyasini yapicam (adamlarin uyelik parali ben beles yapicam) bu durumda beni banlayip hesabi kapatmiycak fiyati ucuk olmayan alani, trafigi bol hosting varmi bildiginiz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

hostgator var ama şikayet gelirse kapatırlar, o iş hostingle olacak iş olsa biz aylık 700 lira dedicated parası vermezdik hacı.

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------

hostgator var ama şikayet gelirse kapatırlar, o iş hostingle olacak iş olsa biz aylık 700 lira dedicated parası vermezdik hacı.

bu aylik hostta siteyi oturtup onumuzdeki ay dedicated e tasimayi dusunuyorum bende.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

neti kısıtlama olayı gündemde hocam elimizi ayamızı çektik adulttan :D

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

kaç k hitin var bilmiyorum ama eğer 100K ya kadar bir siten varsa sağlam bir opt ile vpsdede barındırırsın.Aylık 100 dolar masrafın olur.Adult host dersende 1-2 haftaya alvemar.com.tr adult hosting için ayrı bir server alıcak orayı bekle.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

700 lira decicated parası verıyorsun ne sıtelerın var pm at hıtlerı nedır getırısı var mı bu ıslerın ne kadar bırakıyor

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Bisses bunu yazdı:

neti kısıtlama olayı gündemde hocam elimizi ayamızı çektik adulttan :D

yerel calismayi dusunmuyorum hocam zaten.hatta siteyi acarsam(ki bir aya falan acicam) trden girisleri engelliycem atraksiyon olsun millete

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:

700 lira decicated parası verıyorsun ne sıtelerın var pm at hıtlerı nedır getırısı var mı bu ıslerın ne kadar bırakıyor

Harbiden 700 ona bırakıyosan sen ne kazanıon doktor maaşımı alıyon napıon :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

sen ne kazanıyorsun hacı sadece adutlmu barındırıyon dc 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1531 Toplam Mesaj: 9